Sponsrade annonser

Duschkabin med badkar

De flesta vill både ha en duschkabin och ett badkar, men det är inte alla som har utrymme eller ork att installera båda. Lösningen är både och nämligen en duschkabin med ett badkar.

Sponsrade annonser

Duschkabiner med badkar finns i väldigt varierande former. Det finns de som inte är mycket större än vanlig duschkabin, men det finns även de som enkelt har plats för två personer och sittplats, samt en hel mängd annat.

Två lockelser med kombinerade duschkabiner och badkar är att de inte behöver ta särskilt mycket plats och det andra är priset. På samma yta som ett badkar kan du få en oerhört lyxig dusch med en hel drös av funktioner och ett vanligt badkar.

Sponsrade annonser

Olika funktioner i din duschkabin med badkar

Listan på funktioner som duschkabiner med badkar är utrustade med är lång och kan få den mest teknikkåta personen att bli nöjd. Här nedför följer en lista på funktioner som du kan få i en duschkabin med badkar.

Radio: Att lyssna på radio eller musik i duschen kan höja din badupplevelse ytterligare.

Handdukshylla: Många duschkabiner med badkar har en praktisk handdukshylla i kabinen så att du kan vira runt dig med en varm handduk innan du beger dig ut i den kyliga luften.

Antihalkbeläggning: En antihalkbeläggning är ett måste i en duschkabin med badkar eftersom porslin tenderar till at vara mycket halt när det är vått.

Sittplats: Ibland vill man bara sitta ner i duschen och njuta. Att kunna sitter ner och duscha samtidigt är för många en mer avslappnande upplevelse än att stå upp.

Olika former av duschar: I en duschkabin med badkar finns ofta möjligheten att få vatten från vilken riktning du än behagar. Både takdusch såväl som handdusch brukar vara standard i duschkabiner med badkar.

Spegel: Att ha en spegel i duschen är lite av en smaksak. Somliga vill njuta av deras spegelbild och andra inte. Valet är hursomhelst ditt och det finns duschkabiner med badkar som har det.

Ångdusch: Ångduschen eller steamshower är för många en av de största anledningarna till att de väljer att installera en duschkabin med badkar istället för bara ett badkar. Tänk bara på att vissa ångduschkabiner har en stor aptit på vatten så se till att ditt värmesystem orkar med det.

Massage: Många Duschkabiner med badkar kommer med massageduschar. När det kommer till hur väl massagefunktionen fungerar så brukar det skilja ganska mycket mellan billiga och dyra duschkabiner.

Övriga funktioner: Beroende på prisklass så kan du få duschkabiner med badkar som har touchpaneler för att styra alla funktioner eller telefon. Att kunna ta emot inkommande telefonsamtal i duschen är en ganska unik och roliga upplevelse.

Det kanske verkar som om att duschkabiner med badkar är något enormt lyxigt och dyrt? Det behöver det faktiskt inte vara och du kan få ett riktigt funktionsspäckad duschkabin med badkar för strax över tiotusen med priserna börja på ungefär 5 tusen för de billigaste. Om du vill ha samtliga funktioner som har listats ovanför så går det att få det för runt 20 000 kronor.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.