Sponsrade annonser

Ångdusch

Att duscha i en ångduschkabin beskrivs som en avslappnande masserande upplevelse. De flesta ångduschkabiner har ett flertal funktioner. Inställningsbara massagemunstycken, takdusch, handdusch, radio och touchpanel är bara en del av alla funktioner du kan hitta i en ånduschkabin.

Sponsrade annonser

Att installera en ångdusch är för många höjden av vardagslyx och somliga beskriver att upplevelsen i en ångdusch är liknande den i en ångbastu. Det är väldigt många som uppskattar en ångdusch efter träningen, men tänk noga på att dricka mycket innan du duschar eftersom en ångdusch i kombination med träning kan leda till uttorkning. Det är inte alla som uppskattar det, men att ångdusch är en trend som blivit mer och mer populär syns på utbudet och efterfrågan i de olika byggvaruhusen.

Är ångdusch något som höjer värdet på min bostad?

Svaret är både ja och nej. En ångduschkabin är oftast även extrautrustad med en mängd tillbehör så badrummet och badupplevelsen blir i de flesta fall bättre. Dock är det inte sagt det är själva ångduschen som höjer värdet på din bostad utan en modern duschkabin kan göra lika mycket för intrycket, eftersom inte alla riktigt vet vad en ångdusch är ännu.

Sponsrade annonser

När du ska välja rätt ångdusch är det viktigt att du försöker hitta bra tester och råd kring modellen Vilken typ av ångduschkabin ska du ha beror på utrymmet i ditt badrum och din budget. Det finns kombinerade ångduschkabiner och badkar för de som har svårt och bestämma sig och vill ha allabadmöjligheter.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.