En trend i badrummet är att ha en bra belysning, som ofta innebär användning av spotlights. Men det kan vara dyrt och kräva ytterligare åtgärder som takändringar. En billigare lösning är att köpa en badrumsspegel med belysning. Badrumsspeglar med belysning finns i alla prisklasser och med olika typer av belysning, som ger möjlighet till både skarpt ljus och mer behagligt sken.

Badrumsspegel med belysning Mizar (BeBa_26154)

Det finns också badrumsspeglar med ljusrör monterade bakom spegeln. Det ger ett snyggt intryck och bland annat Gustavsberg är duktiga inom det segmentet. 

Om du letar efter billiga baddrumsspeglar med belysning så kan du hitta nästan nya baddrumsmöbler begagnat. Det finns många fall då folk kanske flyttar och inte har hunnit montera deras baddrumsmöbler, eller gjort felköp och därför måste sälja dem. Du kan alltså få nästan nya baddrumsmöbler betydligt billigare på köp-och-sälj-sidor som Blocket, Prylbanken eller allaannonser. Badrum

Vissa vänder sig också till dessa sidor för att hitta unika badrumsspeglar och övriga badrumsmöbler. Genom att köpa begagnat får du unika möjligheter att bygga ett badrum helt i din egen stil.