Sponsrade annonser

Badrumsspegel med belysning

En trend som har hållit i sig ganska länge är att ha spotlights i badrummet. Dessa kan placeras ut på ett sådant sätt att badrummet får en jämn belysning. Dock kan spotlights vara dyrt att installera och kräva ytterligare åtgärder så som att sänka taket. En annan lösning som ger nästa samma lyxiga känsla som spotlights, men är billigare är att köpa en badrumsspegel med belysning.

Sponsrade annonser

Badrumsspeglar med belysning finns naturligtvis i alla prisklasser och med olika typer av belysning. Ett smart drag kan vara att köpa badrumsspeglar med olika typer av ljussättning så att du kan ha både skarpt ljus, men även ett annorlunda sken om du till exempel vill sminka dig.


Det finns också badrumsspeglar med ljusrör monterade bakom spegeln. Det ger ett snyggt intryck och bland annat Gustavsberg är duktiga inom det segmentet.

Sponsrade annonser

Om du letar efter billiga baddrumsspeglar med belysning så kan du hitta nästan nya baddrumsmöbler begagnat. Det finns många fall då folk kanske flyttar och inte har hunnit montera deras baddrumsmöbler, eller gjort felköp och därför måste sälja dem. Du kan alltså få nästan nya baddrumsmöbler betydligt billigare på köp-och-sälj-sidor som Blocket, Prylbanken eller Allaannonser.

Vissa vänder sig också till dessa sidor för att hitta unika badrumsspeglar och övriga badrumsmöbler. Genom att köpa begagnat får du unika möjligheter att bygga ett badrum helt i din egen stil.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.