Sponsrade annonser

Hur man hittar billigt kakel

För att hitta billigt kakel behöver du tålamod, tid och lite tur. Ju mer specifikt kakel du behöver desto dyrare brukar det i regel bli. Det första du bör göra är att ta en halv dag för att besöka stora byggvaruhus så som K-rauta, Hornbach, Byggmax och Bauhaus. Du kommer snabbt att få grepp om hur mycket kakel och klinker kostar och vad som är ett billigt pris för det kakel som du letar efter.

Sponsrade annonser

Besöker du fler än ett byggvaruhus så brukar du oftast hitta åtminstone en sorts kakel som du är nöjd med. Vad inte alla vet är att byggvaruhusen ofta har möjlighet att beställa in även andra sorters kakel till dig. Vanligtvis blir inte kaklet billigare om byggvaruhuset måste spcielbeställa in det, men prisnivåerna behöver inte vara så avskräckande som man kan tro.
Hitta billigt kakel på nätet

Om inget av de stora byggvaruhusen har billigt kakel som du är nöjd med så kanske du får hitta andra vägar för att hitta billigt kakel. Ett sätt är att beställa billigt kakel online.
Flera av de stora byggvaruhusen har försäljning även på nätet. Du kan till exempel beställa från Bygg Max webshop, men räkna med att fraktkostanden är ganska dyr för tunga varor som kakel. Å andra sidan kanske det inte alltid är så billigt att ta bilen till närmaste byggvaruhandel. På nätet har du dessutom flera aktörer men bara online försäljning av byggvaror och därför ett större utbud än om du begränsar dig till butikerna i din närhet.

Sponsrade annonser

Det finns även andra mer otraditionella sätt att hitta billigt kakel. Vissa säljer nytt kakel på annonssidor som blocket.

Importera billigt kakel

För de som bor i sydsverige så kan det verkligen löna sig att ta färjan ner till Polen för att handla. Även om Polen har blivit dyrare på senare tid så kostar fortfarande vissa byggvaror bara hälften så mycket som i Sverige. Badrumsinredning är betydligt billigare i Polen, men även i Tyskland kan man hitta mycket bra erbjudanden. En prisjämförelsesida hemsida för att hitta billig badrumsinredning (och andra byggvaror) i Tyskland är http://www.preisexperte.com.

Med både Polen och Tyskland som öppna alternativ så kan du enkelt spara tusenlappar. Det kräver och noga planering med att du antecknar exakt vilka mått och vad du behöver innan du handlar.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.