Det här är en guide till hur du hittar badrumsinredning i Stockholm

Bor du i Stockholmsområdet har du ett brett urval av olika bygghandlare och badrumsspecialister som du kan vända dig till för att hitta badrumsinredning. Vilken bygghandel i Stockholm du ska vända dig till beror på vad du är ute efter och hur din budget ser ut.

Alla bygghandlare väljer att importera vissa märken och marknadsföra dem. Vill du ha en egen stil på ditt badrum med t.ex. kristallkronor i taket och badkar med lejontassar kanske du måste besöka en mer specialinriktad butik som säljer badrumsinredning i Stockholm.

Du har hursomhelst en bra fördel om du bor i Stockholmsområdet och mängder med butiker som säljer badrumsinredning i Stockholm att välja på. Du behöver dock inte nöjda dig enbart med de affärer som säljer badrumsinredning som finns i Stockholm utan du kan även beställa badrumsmöbler från affärer på nätet. 

När du letar efter badrumsinredning så finns det en hel del att fundera på. 

Vem ska montera badrumsinredningen? Ska du montera badrumsmöblerna själv? Annars kanske du måste hitta en firma som också monterar badrumsinreningen eller välja ett varuhus där de erbjuder den tjänsten.

Ska det vara billig badrumsinredning? Olika byggvarhus/badrumsspecialister har olika nischer. Somliga säljer exklusiva badrumsmöbler, vissa säljer billig importerad badrumsinredning och andra säljer välkända svenska märken till varierande priser.

Vilket märke? Är du förtjust i badrumsinredning från ett visst märke? Då är det viktigt att du besöker olika affärers webbplatser först eller kanske ringer runt och frågar om produkterna. 

Vilken typ av badrumsinredning ska du ha? Som tidigare nämnt är olika affärer specialiserade på olika saker (med undantag från stora bygghandlare så som K-rauta, Bauhaus m.fl.). Ska du harördetaljer eller badrumskakel i Stockholm kanske du måste vända dig till n annan affär än om du ska ha väggskåp, eller handfat. 

Garanti: De byggvaruhus som säljer billig badrumsinredning kanske inte har lika bra garantivillkor som de med dyrare produkter. Välkända märken kan erbjuda 5 års garanti eller mer på deras produkter. 

Lista över butiker i Stockholm som säljer badrumsinredning.

Det finns helt enkelt mängder med affärer som säljer badrumsinredning i Stockholm. Här nedanför har vi samlat ett utbud av de butiker som säljer badrumsmöbler, badrumskakel, rördetaljer eller erbjuder installationsservice i Stockholmsområdet. 

Ahlsell Sverige AB

Byggmax AB

Adams Badrum

Mälardalens Bad & Byggentreprenader  

K-rauta