Sponsrade annonser

Badrumsinredning Stockholm

Det här är en guide till hur du hittar badrumsinredning i Stockholm

Sponsrade annonser

Bor du i Stockholmsområdet har du ett brett urval av olika bygghandlare och badrumsspecialister som du kan vända dig till för att hitta badrumsinredning. Vilken bygghandel i Stockholm du ska vända dig till beror på vad du är ute efter och hur din budget ser ut.

Alla bygghandlare väljer att importera vissa märken och marknadsföra dem. Vill du ha en egen stil på ditt badrum med t.ex. kristallkronor i taket och badkar med lejontassar kanske du måste besöka en mer specialinriktad butik som säljer badrumsinredning i Stockholm.

Sponsrade annonser

Du har hursomhelst en bra fördel om du bor i Stockholmsområdet och mängder med butiker som säljer badrumsinredning i Stockholm att välja på. Du behöver dock inte nöjda dig enbart med de affärer som säljer badrumsinredning i Stockholm utan du kan även beställa badrumsmöbler från affärer på nätet.

När du letar efter badrumsinredning så finns det en hel del att fundera på.

Vem ska montera badrumsinredningen? Ska du montera badrumsmöblerna själv? Annars kanske du måste hitta en firma i Stockholmstrakten som också monterar badrumsinreningen eller välja ett varuhus där de erbjuder den tjänsten.

Ska det vara billig badrumsinredning? Olika byggvarhus/badrumsspecialister har olika nischer. Somliga säljer exklusiva badrumsmöbler, vissa säljer billig importerad badrumsinredning och andra säljer välkända svenska märken till varierande priser. Det aktörer för alla typer i badrumsinredning i Stockholm.

Vilket märke? Är du förtjust i badrumsinredning från ett visst märke? Då är det viktigt att du besöker olika affärers webbplatser först eller kanske ringer runt och frågar om produkterna.

Vilken typ av badrumsinredning ska du ha? Som tidigare nämnt är olika affärer specialiserade på olika saker (med undantag från stora bygghandlare så som K-rauta, Bauhaus m.fl.). Ska du ha rördetaljer eller badrumskakel i Stockholm kanske du måste vända dig till en annan affär än om du ska ha väggskåp, eller handfat.
Garanti: De byggvaruhus som säljer billig badrumsinredning i Stockholm kanske inte har lika bra garantivillkor som de med dyrare produkter. Välkända märken kan erbjuda 5 års garanti eller mer på deras produkter.

Lista över butiker i Stockholm som säljer badrumsinredning.

Det finns helt enkelt mängder med affärer som säljer badrumsinredning i Stockholm. Här nedanför har vi samlat ett utbud av de butiker som säljer badrumsmöbler, badrumskakel, rördetaljer eller erbjuder installationsservice i Stockholmsområdet.

Ahlsell Sverige AB
Liljeholmsvägen 30
11761 STOCKHOLM
Telefon: 08-685 70 96

Byggmax AB
Armégatan 40
17171 SOLNA

Adams Badrum
Helsingörsgatan 34
16444 KISTA

Mälardalens Bad & Byggentreprenader
Postadress: Jättevägen 4
17677 JÄRFÄLLA
Telefon: 08-643 13 00

K-rauta
Postadress: Klastorpsvägen 1
15242 SÖDERTÄLJE
Telefon: 08-606 99 00

S. Lundberg Utveckling AB
Postadress: Doktor Abrahams väg 4
16858 BROMMA
Mobil: 070-558 41 77

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.