Är du sugen på att renovera ditt badrum? Vill du göra det med hjälp av billiga badrumsmöbler? Att jämföra priser på badrumsinredning är inte lika lätt som att jämföra priser på populära elektroniska produkter som datorer och mobiltelefoner. Det krävs att du på allvar rotar runt bland alla sidor på nätet för att hittade som verkligen erbjuder billiga badrumsmöbler med bra kvalitet.

När det kommer till vilket bilmärke eller kanske vilka kläder du har så har folk vanligtvis koll på vilka märken som kostar mycket. Så är dock inte fallet med badrumsmöbler. Det man tittar efter är hur snyggt det ser ut och att det verkar vara av bra kvalitet. Går du till en bygghandel och letar efter billiga badrumsmöbler så ska du inte bli förvånad om badrumsinredning kan kosta tiotusentals kronor.

Så hur får man tag i billiga badrumsmöbler?

Sverige har generellt ganska höga byggpriser, men det finns ändå ett flertal affärer som har specialiserat sig på att importera billiga badrumsmöbler. En sådan firma är till exempel Importlagret som har attraktiva priser och även erbjuder garanti på deras produkter. Just garantin kan vara ett problem på billiga importerade badrumsmöbler eftersom tillverkaren inte finns i Sverige och reservdelar och relevant expertis kan saknas.

Utnyttja kampanjer och erbjudanden

Försök att utnyttja kampanjer och erbjudanden för att få så billig badrumsinredning som möjligt. Att vara ute i god tid är en utmärkt idé. Det kanske känns fånigt att börja leta efter priser ett halvt år innan ni ska renovera badrummet, men då har du huvudet inkört på priser och känner igen ett bra erbjudande när du ser det.

Använd ditt kreativa sinne för att spara pengar

Det bästa sättet för att få billig badrumsinredning är att använda din fantasi och kreativitet för att skapa ett personligt badrum. Du kanske kan måla om ditt handfat och badkar istället för att köpa nytt? Kanske hittar du billiga badrumsmöbler på Blocket som bara är lätt begagnade? Du kanske kan sätta upp hyllor istället för badrumsskåp? Sätt in lite intressant utsmyckning så som statyer, eller gamla speglar, kanske farmors kristallkrona som legat på vinden, eller bara några växter i badrummet. Med god fantasi så kan du förvandla stämningen i ditt badrum med mycket billiga medel. 

Importera Billiga badrumsmöbler

Du kan börja med att leta efter billiga badrumsmöbler på Ikea, Bauhaus, Byggmax, Rusta, K-rauta, Hornbach och alla de välkända billiga byggvaruhusen. Hittar du inte det du söker kanske du behöver importera detaljer från Tyskland eller kanske rent av ta en bil ner till Tyskland eller Polen. Badrumsmöbler är i många fall betydligt billigare i våra södra grannländer, men tänk på att planera noga med mått, fabrikat så att du vet att det passar eftersom det blir svårt att lämna tillbaka varorna