Sponsrade annonser

Vridbar handdukstork

En dusch och en varm tjock badhandduk är ett bra sätt att börja dagen på. En vridbar handdukstork kommer väl till pass både i små och stora badrum och med vridbara armar kan du själv välja hur du vill hänga upp handdukarna. En Vridbar handdukstork kan också komma väl till pass om du behöver torka till exempel olika långa klädesplagg.

Sponsrade annonser

Många är oroliga för att en handdukstork ska dra oerhört mycket el och gräva ett stort hål i hushållsbudgeten — vilket ofta är en överdriven oro. En handdukstork är vanligtvis inte på särskilt många watt och det är sällan man har på dem dygnet runt och året om. Även om man skulle lämna handdukstorken på året om så får man tänka på att den bidrar med att värma upp huset. På somrarna behöver man inte ha igång handdukstorken och en del vridbara handdukstorkar levereras med en elpatron med timer.

Vad kostar en vridbar handdukstork?

Priserna varierar ganska kraftigt på handdukstorkar. De billigaste går att hitta för några hundralappar och märkesmodellerna kostar vanligtvis en bra bit över tusenlappen och fortsätter sedan uppåt. Om du letar efter en handdukstork till gäststugan, fritidshuset, källarbadrummet m.fl. så kan du med fördel välja en billigare variant. För dem som letar efter en designad och riktigt snygg handdukstork från vara beredda på att öppna upp plånboken rejält. En del modeller kostar närmare tio tusen kronor.

Sponsrade annonser
Vaxholm_VRE6530 - vridbar handdukstork från Nordholm

Vaxholm_VRE6530 – vridbar handdukstork från Nordholm

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.