Sponsrade annonser

Ventilation badrum

När du renoverar ett badrum är ventilationen något du bör sätta både tid och eftertanke på. God ventilation i badrummet innebär att du kan undvika dyra fukt -och mögelskador i framtiden. idag finns det högteknologiska fläktar som gör ett fantastiskt jobb för en rimlig summa pengar.

Sponsrade annonser

Några vanliga tecken på dåligventilation i badrummet är att din spegel immar igen och fortsätter att var immig en bra stund efter at du slutat duscha.

Fördelar med ventilation

Även om fördelarna med en bra badrumsventilation kan te sig uppenbara så kan ett upprepande av samtliga fördelar cementera din uppfattning om hur pass viktigt det är med ventilationen i badrummet. Här nedanför finns således en lista över badrumsventilationens positiva inverkan.

Sponsrade annonser

• Du får ett bättre klimat inomhus med bra badrumsventilation vilket ökar både hälsan och välbefinnandet för de boende.
• Du undviker mögel i badrummet.
• Du minskar sannolikheten för fuktskador.
• Minskar risken för att olika allergier uppstår med en välfungerande ventilation badrummet.

Om du renoverar ditt badrum från grunden bör du tänka på placeringen av ventilationskanalen. Det är viktigt att din ventilation byggs i närheten av duschen som producerar mest ånga. Det kan också hända att du bara vill förändra ventilationen i ditt badrum till det bättre.

Badrum som har dålig luft har ofta självdragsventilation. På dessa är det enkelt att förbättre ventilationen då man kan installera mekanisk frånluftsstyrd ventilation. För detta finns bra alternativ så som pax fläktar.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.