Sponsrade annonser

Våtrumsmattor inspiration

Funderar du på ett nytt golv till ditt badrum? Letar du efter information och inspiration om våtrumsmattor. VI tipsar var du hittar det du säker efter.

Sponsrade annonser

Våtrumsmattorna är påväg att hitta tillbaka till våra badrum tillbaka. Våtrumsmattorna användes flitigt under 70-talet, men fick senare ett oförtjänt dåligt rykte. Våtrumsmattorna började förknippas med fattiga badrum och med gamla hus, skoltoaletter och kommunala inrättningar. Idag har våtrumsmattorna utsatts för en designrevolution som innebär att det är möjligt att skapa ett badrum som känns exklusivt med hjälp av en våtrumsmatta.

Det finns många anledningar till att välja våtrumsmattor istället för ett klinkergolv i badrummet. Våtrumsmattor går snabbt att lägga på plats, håller tätt och torkar snabbt. Under de senare åren, främst på grund av modernare design, har våtrumsmattorna börjat bli riktigt snygga. Det finns även våtrumsmattor som ger illusionen av ett klinkergolv för dem som föredrar det. Förutom i badrum gör sig även våtrumsmattorna väl i tvättstugor och andra våtutrymmen.

Sponsrade annonser

Moderna våtrumsmattor håller väldigt tätt och bara man får till skarvarna väl så behövs inte ett lika arbetsintensivt förarbete som med fuktspärrar som t.ex. med klinkergolv.

Intresserad av våtrumsmattor?

Om du är intresserad av att hitta inspiration när det kommer till våtrumsmattor för badrum så har vi här samlat några nyttiga länkar till dig. Förhoppningsvis hittar du några snygga badrumsmattor under följande länkar.

http://www.forbo-flooring.se/
http://konsument.tarkett.se/products/badrum/vatrumsgolv
http://www.gerflor.se/golv-for-ditt-hem/

Hitta inspiration i utländska butiker

Du kan även vända dig utomlands för att hitta rätt sorts golv. Ett exempel är att du kan gå till Amazon.uk och söka på ” bathroom floor vinyl” eller liknande term och få upp många spännande resultat.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.