Sponsrade annonser

Väggskåp till badrumet

Ett extra förvaringsutrymme i badrummet är aldrig fel. Speciellt om man nyligen har fått tillökning i familjen eller flyttar in tillsammansmed en partner. Då brukar ofta det lila förvaringsutrymmet som finns i badrummet snabbt bli fyllt och för att undvika konflikter så kan det vara bra att skaffa ett väggskåp till badrumet.

Sponsrade annonser

Det finns många olika kombinationer med väggskåp. Det finns de som är tänkta att vara bredvid handfatet, eller ovanför handfatet. Väggskåp till badrum finns i alla möjliga storlekar och varianter. En vanlig form är höga och avlånga väggskåp som är tänkta att placeras bredvid handfatet.

Unikt för väggskåp till badrummet är naturligtvis att de ska vara vattentåliga. Rent praktiskt så kan det även vara en god idé att ha köpa ett väggskåp med spegel till badrummet speciellt om du planerar att ha den ovanför vasken. Det finns också väggskåp till badrummet som är utrustade med behagliga spotlights som ofta innebär att du kan välja vilken typ av belysning i badrummet som du föredrar. Att ligga ner i ett varmt bad med dämpad belysning från spotlight kan vara mycket avslappnande och rogivande.

Sponsrade annonser

Tänk även på att när du köper ett väggskåp till badrummet så bör det helst ha flyttbara lådor för att du så enkelt som möjligt ska kunna arrangera om förvaringsmöjligheterna. Det är lätt hänt att du vill ha en hylla där du kan förvara höga schampo -eller hårsprayflaskor och kanske en mycket smal hylla för rakhyvlar och annat som inte tar så mycket plats. Med flyttara hyllor i dit väggskåp så kan du ordna allt precis som du själv vill ha det.

Handtag inte alltid ingår till ditt väggskåp för badrummet. Tanken bakom är att du själva ska få välja snygga handtag till ditt väggskåp på samma sätt som med köksskåp. Vissa märken så som till exempel Hafa erbjuder också hela fem års garanti på vissa av deras väggskåp för badrum. Det kan därför vara bra att titta en extra gång på garantivillkoren och spara dina kvitton.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.