Sponsrade annonser

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare är en del av badrumsinredningen som det läggs märke till mest. En tvättställsblandare används nämligen flera gånger om dagen och en behaglig finish och design höjer upplevelsen i badrummet.

Sponsrade annonser

Att byta tvättställsblandare kan vara ett bra sätt att skapa nytt liv i badrummet. Den finns mängder med olika tvättställsblandare ute på marknaden och anledningarna till att byta är fler än bara det estetiska intrycket.

Din gamla tvättställsblandare kanske har börjat läcka? Passar inte in till din nya badrumsinredningen eller du kanske bara är trött på den? En modern tvättställsblandare är vanligtvis mer ekonomisk genom att den gör av med mindre vatten. Det är inte bara lägre vattenförbrukning som du och miljön vinner på. Det går även åt mindre varmvatten vilket sparar dina kostnader för att värma varmvatten.

Sponsrade annonser

Det finns många trendiga tvättställsblandare ute på marknaden som lockar med en unik design. Nackdelen med dessa är att de kanske saknar reservdelar om något år när trenden har lagt sig. Man kan undvika den problematiken genom att köpa tvättställsblandare med bra garantivillkor. Minimum 2 års garanti bör tillverkaren erbjuda om det är en bra produkt.

Vanligtvis är det också tillåtet att byta tvättställsblandare själv, men ska du ha en inbyggd tvättställsblandare kan det vara mer komplicerat. Om du planerar att låta någon annan göra jobbet åt dig så se till att få offerten i förväg och ha en klar bild om vad det kommer att kosta så att du inte blir lurad eller besviken.

Tvättställsblandare med vattenfall

En trend som för närvarande är populär i de svenska hemmen är tvättställsblandare med vattenfall. Dessa ger ett litet vattenfall istället för en smal stråle och vissa föredrar det framför det traditionella. Vanligtvis är tvättställsblandare med vattenfall även lite annorlunda designade med raka och rena linjer vilket ger ett speciellt intryck.

Hur mycket kostar en tvättställsblandare?

En tvättställsblandare varier i pris väldigt mycket. Du kan komma undan med några hundralappar om du väljer en billig modell från Bauhaus eller Ikea. Om du däremot vill ha en blandare från FM Mattson, Mora Grohe eller annan välkänd tillverkare så får du vara beredd att betala över tusenlappen.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.