Sponsrade annonser

Trendiga badrum

Trender kommer och går men ett väl genomfört trendigt badrum står sig ofta förvånansvärt länge. Ett trendigt badrum ska inte endast vara vackert att vila ögonen på. Förutom att man följer de rådande trenderna (eller valfri trend) är nyckeln att planera ditt badrum på ett både estetiskt tilltalande sätt som är väl genomtänkt.

Sponsrade annonser
mosaik-hth

Trendig badrumsinredning från Hth

Hitta inspiration

Ett badrum är till för att användas och ett vackert trendigt badrum är ett där skönhet och funktion fungerar i symbios. För att planera ditt trendiga badrum rekommenderar vi att du ögnar igenom mängder med bilder och material för inspiration. Den bästa inspirationen hittar du dock ofta i varuhus och badrumsmässor/Showrooms.

Du kan även besöka hemsidorna Hemnet och Booli för att hitta inspiration till trendiga och moderna badrum. Både Booli och Hemnet har en flik för inspiration där de samlat en del av mäklarnas annonser.

Sponsrade annonser

Skissa upp ditt eget trendiga badrum

När du har tagit del av tillräckligt mycket inspiration och tittat runt på olika planlösningar så kan det vara dags för dig att skissa upp hur du själv vill att ditt eget trendiga badrum ska se ut. Det finns även tillverkare som erbjuder programvara för dig att rita upp badrum på deras hemsidor. Bland annat Hafa och Badrumsgruppen har sådana program tillgängliga på deras hemsidor.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.