Mät utrymmet för att undvika misstag

Mät utrymmet noga: Innan du köper en vägghängd toalett är det viktigt att du mäter utrymmet där toaletten kommer att monteras. Se till att du har tillräckligt med utrymme för att montera ramen och cisternen bakom toaletten, samt för att sitta bekvämt på toaletten. Att ha rätt mått kan också hjälpa dig att hitta rätt storlek på toaletten för ditt badrum.

Kolla vikt- och belastningskapacitet. En vägghängd toalett kräver en stark och stabil installation. Se således till att du väljer en toalett med tillräcklig vikt- och belastningskapacitet för att stödja användarna. Detta är särskilt viktigt om du planerar att installera toaletten på en gipsvägg eller annan lätt konstruktion.

Underhåll av vägghängd toalett

Tänk på underhåll och rengöring: En av fördelarna med en vägghängd toalett är att den ger enkel åtkomst till golvet under, vilket gör rengöringen enklare. Men tänk på att vissa modeller kan vara svåra att rengöra runt och under så granska det extra nog innan köp. Försök hitta en toalett med enkel tillgång till spolknappen och med en utformning som gör att den är lätt att hålla ren.

Mjukstängning

Många moderna vägghängda toaletter kommer med en mjukstängande funktion som gör att toalettsitsen och locket stängs mjukt och tyst. Detta kan vara särskilt användbart om du har barn – eller om du vill undvika att väcka någon på natten.

Välj rätt design

Välj rätt stil: Slutligen, välj en stil som passar ditt badrums inredning och stil. Det finns många olika modeller att välja mellan, från moderna och minimalistiska till klassiska och traditionella. Se till att toaletten passar både ditt badrum och din personliga stil och preferenser.