Sponsrade annonser

Svedbergs badrum

Badrumsinredning från Svedbergs

Badrumsinredning från Svedbergs

Svedbergs är en välkänd och bred tillverkare av badrumsinredning. Svedbergs tillverkar fortfarande en stor del av deras produkter i Dalstorp och alla badrumsmöbler levereras färdigmonterade. Svedbergs filosofi är att erbjuda en komplett badrumsinredning som är framtagen med fokus på användarvänlighet.

Sponsrade annonser

Design

Svedbergs produkter har i flera fall fåt pris för deras design. Svedbergs badkar Oval och deras duschserie Cube har fått båda fått mycket uppmärksamhet och designpriser. Design handlar inte bara om utseende utan även funktion – områden som Svedbergs uppenbarligen är bra på att förena.

Svedbergs är dessutom bra på att designa produkter som är passande för nordiska badrum. Således kommer Svedbergs badrumsinredning passa utmärkt i svenska hem och har ett designspråk som många i Norden är familjära med.

Sponsrade annonser

Svedbergs produktsortiment

Svedbergs tillverkar en hel del olika produkter bland annat..

Badkar
Duschkabiner
Duschväggar
Handfat
Toaletter
Duschblandare, badkarsblandare m.m.
Handdukstorkar

Därför ska du köpa badrumsinredning från Svedbergs!

Svedbergs erbjuder ett komplett produktsortiment och därför kan du få matchande badrumsinredning till hela ditt badrum från samma leverantör. Att köpa badrumsinredning från samma serie och leverantör är en garanti för att dina badrumsmöbler matchar perfekt.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.