Sponsrade annonser

Svedbergs badkar

Svedbergs erbjuder produkter för ett komplett badrum. Du kan få Svedbergs Deras affärsidé är att du ska kunna få allt du behöver för ett komplett badrums hos Svedbergs badkar, blandare, dusch, bastu samt handdukstorkar.

Sponsrade annonser

Det finns många fördelar med att inreda ett badrum med produkter från en och samma leverantör. Materialen är ofta detsamma, likaså färgskalan och allt är testat för att matcha klanderfritt med varandra.

Svedbergs är idag förknippat med snygga badkar och väldesignad badrumsinredning. Svedbergs började dock med att tillverka mjölkkärl år 1920 och planen var att fortsätta med det. Efter andra världskriget öppnades dock nya möjligheter upp och Svedbergs började tillverka badrumsskåp. Efterfrågan på deras badrumsskåp blev enorm och de bytte sedermera fokus till att enbart producera badrumsmöbler.

Sponsrade annonser

Svedbergs har idag ett sortiment med både standardbadkar, designbadkar, akrylbadkar och massagebadkar. Många av Svedbergs badkar är fortfarande delvis handgjorda och de gamla hantverkstraditionerna existerar fortfarande.

Svedbergs är speciellt kända för deras ovala och rundade badkar. Dessa serier heter Oval och Round. Badkarsserien Oval är dessutom framtagen och designad tillsammans med Pelican Copenhagen.
Svedbergs massagebadkar använder jet stresm och så kallad vattenmassage. Det innebär flera fördelar. Dels kyls inte vattnet av den kalla luften och massagefunktionen blir mycket tystare.

Var kan jag köpa billiga Svedbergs badkar?

Svedbergs badkar är populära och du kan hitta dem i de flesta välsorterade byggvaruhus med badrumsavdelning. Du kan även köpa Svedbergs badkar billigt på nätet. Några affärer som säljer Svedbergs badkar online är bland annat Drytrend, Fyndmax samt Badshop. Den enklaste Svedbergs badkaren kostar runt 4000:-, men för vissa utav designbadkaren kan du få betala upp till 30 000:-

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.