Sponsrade annonser

Att unna sig en varm och lång dusch är något som är en uppiggande känsla och gör en på gott humör. Att ha stått i hett vatten gör att temperaturskillnaden gör att luften i badrummet ofta känns iskall. Ett sätt att uppnå en komplett och fulländad duschupplevelse är med hjälp av värmegolv i badrummet och nyligen uppvärmda handdukar från en handdukstork.

Sponsrade annonser
Svängbar handdukstork från Pax. Pax TR65

Svängbar handdukstork från Pax. Pax TR65

Varför välja svängbart?

Att ha svängbara armar på handdukstorken innebär en ökad flexibilitet och att de är ett naturligt val i små badrum. När handdukstorken inte används så kan den svängbara handdukstorken fällas undan. En svängbar handdukstork är också praktisk i lite större badrum då det innebär också att man kan hänga flera handdukar samtidigt (dock kan de torka lite långsammare om man gör så)

Hur mycket kostar det att ha på en handdukstork?

Hur mycket det kostar att ha på en handdukstork beror på hur stor effekt den har och hur länge du har den på. Som ett enkelt exempel kan man säga att en handdukstork på 100 watt använder ungefär 876 kWh per år förutsatt att den är på dygnet runt. Med en kostnad på 1,5 kronor per kWh så skulle det innebära ungefär 1300 kronor i elkostnader. Under sommarmånaderna behöver inte handdukstorken vara igång och du kan koppla handdukstorken till en timer så den reella kostnaden lär förmodligen ligga på ett par hundralappar om året, beroende på vilken typ av elabonnemang du har.

Sponsrade annonser

Är en svängbar handdukstork dyrare i inköp?

Du kan ibland hitta svängbara handdukstorkar billigt hos kedjor som Jula och de är därför inte dyrare än övriga modeller. Letar du efter en svängbar handdukstork av ett mer välkänt märke så som Noro, Dryson eller Hafa så börjar prislappen på ungefär 1200 kronor och uppåt.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.