Sponsrade annonser

Spegelskåp badrum

Ett spegelskåp till badrummet är ett effektivt sätt att maximera användandet utav badrumsytan. Förutom förvaringsutrymme så har du med ett spegelskåp för badrummet naturligtvis också en spegel.

Sponsrade annonser

När du köper spegelskåp till ditt badrum så finns det några saker att tänka på. Ska du köpa flera badrumsmöbler på samma gång så är det bra om du köper dem utav samma serie för att få samma stil på din badrumsinredning.

Spegelskåp finns i främst två populära utformanden. De finns de som är tänkta att placera ovanför handfatet eller de mer smala och höga som är tänkta att stå vid sidan utav handfatet. När du öppnar skåpet så finns det spegelskåp med speglar även på insidan. Om du har ett spegelskåp med två skåpdörrar som öppnas mot varandra så är det mycket praktiskt med speglar på insidan. Då kan du nämligen reglera speglarna så att du enkelt kan spegla din nacke, vilket kan vara skönt när du fixar till håret.

Sponsrade annonser

Innanför spegelskåpen finns vanligtvis ett eller flera hyllplan. När du letar efter badrumsskåp så testa om du enkelt kan arrangera om hyllplanen så att det passar dina unika behov. Om du har hyllor utav glas i spegelskåpet så tänk på att smuts syns lättare på dem och de kan behöva rengöras oftare.

Spegelskåp finns i flera olika material och utföranden. Populära spegelskåp för badrummet är de i ek, högblank vitt och svarta.

Spegelskåp belysning

Många spegelskåp till badrummet är utrustade med spotlights eller LED belysning. Det kan vara skönt att ha belysning i ditt spegelskåp till exempel när du rakar dig eller sminkar dig. Leta också efter de spegelskåp med belysning som också har ett inbyggt eluttag för t.ex. rakaparrater eller hårfön.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.