Sponsrade annonser

Snygga badrum

Alla vill vi ha ett snyggt badrum. Här har vi samlat tips och tricks för hur ska du göra för att få ett snyggt och trivsamt badrum.

Sponsrade annonser
Snyggt badrum från HTH - HTH serie Straight

Snyggt badrum från HTH – HTH serie Straight

Matcha inredning

En av de enklaste metoderna att fräscha upp ditt badrum (förutom städning) är att matcha din inredning. Små detaljer kan göra fantastiskt mycket för stämningen i badrummet. Försök att färgkordinera handdukarna med badrumsmattan, tvålkoppen och annan badrumsinredning.

Mer förvaring

För att ett badrum ska vara snyggt i längden krävs det att du gott om förvaring att kunna plocka undan saker och även gömma dem. Försök därför hitta snygga förvaringslösningar och hyllor att placera i badrummet. Du kan även bygga en egen hylla i badrummet lättbetong.

Sponsrade annonser

Var noga med detaljerna

Ett snyggt badrum ska naturligtvis ha bra material till golv och väggar. Många moderna hus kommer med badrum med svart golv och vita väggar eftersom det är neutralt och uppfattas som snyggt av många. För att få ett riktigt snyggt badrum krävs det dock att du lägger omsorg på saker som blandare, duschhandtag och de små detaljerna som höjer intrycket.

Andra detaljer du kan förändra i ditt badrum kan vara t.ex. att ersätta ett duschdraperi med en duschvägg utav glas eller ny och snygg spegel. En annan stämningshöjare och försköning av badrummet kan vara att ha en sittplats t.ex. en stoppad pall eller en skön fåtölj.

Olika stilar

Oavsett stil du väljer på badrummet så kan du ha ett snyggt badrum. Det finns flera olika stilar på badrum du kan välja på bland annat lantlig, klassisk, modern eller exklusiv. För att hitta vad du anser vara snyggt i ett badrum så är en bra metod att kika på olika bilder och badrumsinspiration. Därför finns här länkar till några bra hemsidor där du kan kika på snygga badrum.

http://www.styleroom.se/ Är en hemsida för dig som vill se album med bilder på renoveringsprojekt. Då får du en unik möjlighet att följa med projektet från första början till färdigt resultat. Du kan även kommentera projekten eller lägga upp egna.

http://www.houzz.com/ En personlig favorithemsida. Stora högupplösta bilder på snygga badrum och inredning, men även arkitektur om du tycker om det. Efter att tag vill sidan att du skaffar medlemskap (gratis), men är absolut värt det. När du är medlem kan du spara dina favoriter och samla din inspiration.

http://www.hemnet.se/inspiration/badrum: Hos Hemnet har du tillgång till en stor databas över bilder på bland annat badrum. Detta är ofta professionellt tagna bilder från Mäklarnas annonser och här får du även en chans att titta på hur andra svenska badrum ser ut.

http://www.realestate.com.au/home-ideas/ Är en bildfokuserad sida där du bläddrar bland många olika bilder. Förutom att kika på snygga badrum kan du även titta på kök, sovrum och i princip alla former av rum i huset. Bilderna sorteras i lättöverskådliga listor.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.