Sponsrade annonser

Rund duschstång

En rund duschdraperistång är snygg detalj i badrummet som även kan vara riktigt praktisk. Det finns både helt cirkulära duschstänger, ovala och de som har rundade hörn. Gemensamt är att dessa rundade duschdraperistänger går ett helt varv runt för att täcka både dusch och badkar.

Sponsrade annonser
Rund duschstång från Sanova

Rund duschstång från Sanova

 

 

Därför ska du köpa en rund duschdraperistång

Den rundade formen är praktisk då det medför att duschdraperiet rör sig smidigt över duschstången eftersom den saknar hörn och skarvar. En annan anledning till att köpa en rund duschstång är om du till exempel har ett badkar eller en dusch placerad mitt i badrummet. Ett ståendes mitt i rummet är väldigt vackert, men ska du duscha blir vattenspridningen förödande utan ett duschdraperi.

Att tänka på vid köp

Tänk på att inte välja en för liten duschstång. Duschdraperier har en tendens att klibba sig fast vid kroppen och se därför till att inte ha en för lite diameter på din runda duschstång. Ett annat tips är att endast köpa duschdraperier med tyngdband till din runda duschstång så att de inte viker sig inåt när du duschar.

Sponsrade annonser

Var kan jag köpa runda duschstångar?

För att hitta en lämplig rund duschdraperistång så kan du leta hos tillverkarna Spirella, Sanova och Brian Parry. Dessa tillverkare har alla runda duschdraperistångar i deras sortiment och säljs bland annat av Drytrend.com.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.