Sponsrade annonser

Rita badrum

Tänker du renovera ditt badrum ? En väsentlig del av planeringen av ditt badrum är att rita upp det. Det är naturligtvis svårt att få en helt klar bild över slutgiltiga resultatet, men tack vare olika hjälpmedel och ritprogram online kan du komma mycket nära.

Sponsrade annonser

En del personer är väldigt duktiga på att visualisera i huvudet och behöver således nästan inget ritprogram, men bara en enkel överblick över det färdiga resultatet kan få dig att förkasta idéer som du tidigare tyckte var bra. Många brukar ha en ganska naiv syn på planeringen av badrumsytan och försöker klämma in så mycket som möjligt. När du ritar upp badrummet får du snabbt en bild över vad som faktiskt fungerar och vad som är önsketänkande.

Rita badrum själv med hjälp av 3d-programvaror

Det finns en del program på nätet som kan hjälpa dig att rita upp hur ditt framtida badrum ska se ut. En hel del av dem är gratis. Bland annat Hafa har sådan programvara på deras webbplats som heter Hafa Roomdesigner.

Sponsrade annonser

Det finns även flera andra hjälpmedel för att rita badrum online. Ett sådant alternativ är gratisverktyget Google Sketch Up. Att lära sig Sketch Up kan vara ett alternativ eftersom det kan användas till att rita upp inreda hela hus.

Ett tredje alternativ föör att rita upp ditt badrum i 3d finns hos företaget INR på http://inr.room328.se/

Här har du alltså tre gratisprogram för att planera ditt badrum i 3D. Dessa var i skrivande stund helt gratis att använda och krävde endast registrering eller att man laddade ner programmet.

Du kan också rita upp ditt badrum med hjälp av papper och penna för att planera var du ska placera badrumsmöbler och liknande. Dock är det svårare att flytta runt möblerna och prova olika variationer på det sättet.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.