Sponsrade annonser

Renovera badrum Stockholm


Att renovera badrum i Stockholm eller är lättare sagt än gjort. Det finns en hel drös med olika faktorer som du måste tänka på och vill du hålla nere kostnaderna måste du både vara observant och påläst.

Sponsrade annonser

I Stockholm finns det mängder med entrepenörer och företag som är villiga att renovera ditt badrum. Dessa tar dock i de flesta fallen duktigt betalt och det är därför viktigt att skriva ett avtal i förväg som hantverkarna måste hålla sig till. Bland annat ska en maxkostnad definieras och en tidsram så att renoveringen av ditt badrum inte drar ut på tiden.

Det finns många seriösa aktörer som är villiga att renovera ditt badrum i Stockholm. Dock blir de duktiga hantverkarna snabbt populära och börjar då även att antingen ta mycket betalt eller så får man stå i kö in de dyker upp.

Sponsrade annonser

Det finns även ett annat sätt att hitta små och ofta billiga aktörer som kan renovera ditt badrum i Stockholm. Du kan antingen annonser efter tjänster via sidor som Blocket.se eller så kan du gå till Grannar.se och leta efter personer som kan renovera ditt badrum. Dessa individer jobbar oftast som frilansare och har inget stort företag i ryggen eller hemsida på nätet. De brukar dock vara billigare och enklare att förhandla med.

Hur mycket kostar det?

Att renovera ett badrum i Stockholm är ofta mycket kostsamt och kan med material och arbete kosta allt från 10 000 kronor till 30 000 kronor per kvadratmeter! Så har du kunskapen lönar det sig i de flesta fallen att göra det arbetet du kan själv. Om du dock renoverar en bostadsrätt så finns det oftast bestämmelser om att arbetet måste vara fackmannamässigt utfört eller installerad utav en fackman. Bestämmelserna varierar så läs på nog innan du genomför renoveringen.

Om du är intresserad av utav hur mycket det kostar att renovera ditt badrum i Stockholm så finns det flera hemsidor som erbjuder dig gratis offerter på vad det kostar att renovera ditt badrum.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.