Sponsrade annonser

Renovera badrum Malmö


Behöver du renovera ditt badrum i Malmö? Här kommer en kort lista på vad du bör tänka på innan du bestämmer dig för hur du ska renovera ditt badrum.

Sponsrade annonser

Hör av dig till försäkringsbolaget

Om du tänker renovera ditt badrum själv är det viktigt att hör av dig till ditt försäkringsbolag först och hör vilka regler som gäller i förväg. Det brukar vara okej att du renoverar själv för försäkringsbolagen sålänge du följer riktlinjer från GVKs ”Säkra våtrum” http://www.bkr.se/ eller ”Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) http://www.bkr.se/

Olika regler för olika boenden

Bor du i en hyresrätt eller bostadsrätt så är det inte alltid sagt att du får ta vilka friheter som helst i badrummet. Därför bör du läsa på först vilka regler som gäller för badrumsrenovering i Malmö hos din bostadsrättsförening/hyresrättsförenin. Bor du i ett småhus eller villa har du vanligtvis ganska stora friheter till att göra som du själv behagar.

Sponsrade annonser

Håll nere kostnaderna

Behöver du hantverkare för din badrumsrenovering i Malmö? Tänk på att muntliga avtal inte är giltiga och var noga och bestäm så mycket som möjligt innan hantverkarna sätter igång. Tyvärr finns det många oseriösa hantverkare i Malmöregionen, men är du både noggrann och försiktig bör allt gå väl. Att renovera badrum kan bli mycket dyrt så försök göra så mycket du kan själv och utnyttja ROT-avdraget till max.

Försök hitta billiga badrumsmöbler när du renoverar ditt badrum i Malmö. Du kan antingen leta efter begagnad badrumsinredning via sidor så som Blocket eller Tradera. Andra alternativ är att handla badrumsinredning på rea eller att importera från länder som Tyskland.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.