Sponsrade annonser

Relax badrum

Att badrummet är en plats för både rengöring och avslappning är ingen nyhet. Att ta ett bad eller en dusch och rengöra kroppen har för många även en rensande effekt på sinnet och duschen brukar anses som en av de bästa platserna för eftertanke.

Sponsrade annonser

För att hitta inspiration till hur du ska inreda ditt badrum kan du studera spa-miljöer. Ett spa har som syfte att få besökarna avslappnade och de har god kunskap i hur man bygger upp en avslappnande miljö.

Att bygga ett relax badrum kan vara både roligt och givande. Badrumsmiljön gör dock inte allt utan samtidigt som du gör om ditt badrum kan det vara klokt att läsa på om olika oljor, ansiktsmasker  och annat som kan hjälpa dig med avslappningen.

Sponsrade annonser

Belysning: Belysningen spelar stor roll för att uppnå relax och avslappning i badrummet. Många tänder levande ljus vilket fungerar utmärkt, men ett ännu bättre alternativ är att kunna dimma belysningen i badrummet och anpassa belsyningen till en perfekt nivå. Ett vackert alternativ är att gömma led-lister i badrummet och på så sätt kan du få en belysnining ditt relax badrum utan synlig lampor.
Färger: De flesta personer blir avslappnade av lugna och nedtonade färgkombinationer. I ett spa-badrum kan ett alternaiv vara at undvika starka färger.
Naturmaterial: Ta in naturen i badrummet med hjälp av växter eller badrumsmöbler av naturmaterial.
Varma exklusiva handdukar: Att gå upp ur badkaret eller ut ur duschen kan kännas väldigt kallt. Att svepa in sig i en tjock och varm handduk ger en behaglig känsla och minimerar den lilla obehagskänslan du kan få av att gå i kall luft utanför badrummet. För att få varma och behagliga handdukar så kan en handdukstor komma väl till pass.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.