Sponsrade annonser

Pax fläkt

Letar du efter en pax fläkt till badrummet? Här finns några nyttiga tips att del av innan du bestämmer dig för vilken pax fläkt som passar dina behov bäst.

Sponsrade annonser

Pax är ett av de mest populära fläktmärkena på den svenska marknaden och det är inte utan orsak Pax tillverkar bra produkter. Pax fläktar är generellt tysta, energisnåla, konstruerade av miljövänliga material och levereras med en fem(!) års garanti vilket är oerhört bra för elektro-niska produkter.

Förutom badrumsfläktar finns det ofta behov av fläktar i husets andra rum. Speciellt i moder-na hus som är extremt tätade för att spara uppvärmningskostnader. All isolering innebär sam-tidigt att huset slutar att ”andas” och luften blir sämre.

Sponsrade annonser

När du letar efter pax fläktar så kommer förmodligen en rad olika ord och begrepp att dyka upp så som fuktstyrning, tidsautomatik och varvtalsregulator. Dessa är olika funktioner som är bra att känna till när du köper en pax fläkt.

Fuktstyrning är en populär funktion som innebär att badrumsfläkten sätter på och stänger av sig själv när den behövs. En populär Pax fläkt som har dessa funktioner är Pax 230.

En varvtalsregulator innebär att du själv har utökad kontroll över din Pax fläkt och själv kan ställa in hastigheten den arbetar med. Detta har flera fördelar då du kan ställa in så att fläkten blir tystare (lägre varvhastighet)

Populära Pax fläktar

Pax har ett välanpassat utbud av badrumsfläktar där varje serie ha en funktion. Populära pax fläktar är bland annat Pax Passad, Pax 90, Pax 900, Pax Termic. Pax Termic är mycket snygga fläktar som kan bland annat fås i färgen rött och passar i ett modernt hem.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.