Sponsrade annonser

Nytt badrum

Är du trött på ditt gamla badrum och längtar efter något nytt? De flesta drömmer om ett snyggare eller kanske ett mer praktiskt badrum, men vägen dit kan kännas lång och krånglig. Det finns dock många smarta sätt att få ditt badrum att kännas som nytt utan att du behöver göra om hela badrummet eller att det kostar skjortan.

Sponsrade annonser

Ett nytt badrum kräver en stor arbetsinsats och är ofta en lång process. Även om du inte renoverar badrummet själv så måste du ägna dig åt stora förberedelser och planering. Du måste bestämma dig för material, färger, badrumsinredning o.s.v. När du har en klar bild över hur ditt badrum ska se ut är det dags att ta in offerter och förhandla innan arbetet med att få ett nytt badrum kan börja.

Renovera själv

Ett sätt att få ett nytt badrum till en rimlig kostnad är genom att göra mycket av arbetet själv. Även om du inte har några förkunskaper finns det gott om guider och även instruktionsvideor som kan hjälpa dig på vägen. Artbetsinsatsen för ett nytt badrum utgör ofta den största delen av kostnaden för en badrumsrenovering så kan du spara in på den biten mår din ekonomi betydligt bättre.

Sponsrade annonser

Byt ut detaljer

Även små detaljer kan ge hela badrummet ett lyft och få det att kännas som nytt. Även om badrummet känns ohjälpligt trött och gammal så kan golv och väggar hålla måttet. Kanske det räcker med att byta ut delar av badrumsinredningen? En ny duschkabin eller duschhörna kan göra susen och att byta blandare eller tvättställ i badrummet kan ge det ett verkligt lyft. Vidare kan du skaffa en snygg hylla i trä (som är anpassat för badrummet) och köpa nya handdukar, ny tvålpump och på så sätt förvandla intrycket av badrummet från gammalt till nytt.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.