Sponsrade annonser

Nytt badrum malmö


Malmö är en kommun som med grannkommunerna inhyser fler än 300 000 invånare. Det innebär att det finns ett ordentligt utbud av badrumsmöbler, VVS-entrepenörer i Malmö. Detta har lett till att personer som är intresserade av ett nytt badrum fördas långväga för att komma till Malmö.

Sponsrade annonser

Till ett nytt badrum kan du behöva en rad olika saker. Olika butiker har olika utbud av produkter och vanligtvis får du besöka inte bara en utan flera affärer innan du har allt du behöver för ett nytt badrum. Här nedanför är en lista på några saker du kan tänkas behöva införskaffa när du renoverar badrum.

Tvättställ
Badrumsklinker
Blandare till både dusch och badkar
Duschkabin/duschvägg
Badkar/bubbelpool
Badrumsbelysning
Våtrumstapet/våtrumsmatta
Handukshängare eller handdukstork
M.m.

Sponsrade annonser

När du planerar att renovera ett badrum eller bygga ett nytt så krävs mycket planering och många beslut ska fattas. Det viktigaste är att få en helhetsbild. Vad behöver du handla? Hur stor är din budget? Hur mycket kan du göra själv och behöver du anlita hantverkare?

När du har lagt upp en plan för hur ditt badrum ska se ut så är det dags för dig att besöka olika affärer för att jämföra priser och utbud. Det är viktigt att du försöker få badrummet s olika komponenter att passa ihop och bilda dig ett intryck av hur slutresultatet kommer att bli. Det finns flera hjälpmedel för att se hur dutt nya badrum kommer se ut innan du är klar. Leta efter 3d-moddeleringsprogram där du kan rita upp dit badrum i förväg. Vissa företag erbjuder sådana verktyg, men där du endast kan använda deras produkter i 3d-verktyget. Du kan också använda dig utav Googles verktyg sketch up som är helt gratis.

Var kan jag hitta badrumsinredning i Malmö?

Om du letar efter inredning till ett nytt badrum i Malmö så har du goda förutsättningar. I Malmö finns det för närvarande inte mindre än 80 butiker och affärer som säljer inredning. Det finns helt enkelt ett brett utbud av aktörer som säljer badrumsinredning i Malmö. För att hitta dem kan du snabbt gå in på Hitta.se, Eniro.se, Google Maps och Foretagsfakta.se.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.