Sponsrade annonser

Neptun badkar

Svenska Neptun AB är ett företag som är specialiserad på spabad. Neptun erbjuder bland annat ångduschar, massagebadkar. Neptun tillverkar även utomhusspa och har ett brett och spännande sortiment.

Sponsrade annonser

Neptuns sortiment

Hörnbadkar: Neptun hörnbadkar är badkar som är tänka att placeras i badrummens hörn. Neptuns hörnbadkarserie heter Citrin och Rubin och kostar ungefär från 11000 – 40 000 kronor.

Fristående badkar: Neptun har många snygga fristående badkar. Bland annat den populära Porfyr Poine-serien med smala kanter och snygga frontpaneler. Neptun tillverkar även fristående badkar med lejontassar- Fristående Neptun badkar kostar från cirka 8000 kronor upp till 17 000:-

Sponsrade annonser

Ångduschar: Neptun har för närvarande två ångduschar som kort och kott heter ångdusch 900 samt 1200. Dessa är båda två ganska lika till utseendet och har funktioner så som fjärrkontroll, Led-belysning samt riktbara munstycken.

Rektangulära badkar: Neptuns rektangulära badkar heter antingen Granit eller Ametist. Granit är den lite billigare serien och Ametist har bland annat en bricka utav trä, L.E.D-belysning, fotmassage samt ryggmassage. Dessa Neptun är de med lägst utgångspris och kostar från ungefär 8000 kronor för Granit och 9000 kronor för den billigaste Ametist.

Utomhusspa: Neptun har flera olika utomhusspa modeller med platser för 2,3,5,6,8 personer. Att köpa små Neptun utomhusspa badkar är energieffektivt och sparar på vattenåtgången eftersom de är mindre. Hur ofta är man verkligen 6 personer i ett utomhusspa?
Neptuns utomhusspa badkar finns i olika serier döpta efter exotiska orter. Modellerna heter följande Bahamas, Capri, Tahiti, Corsica, Bali, Martinique, Santorini och Eden.

Reservdelar: Neptun är ett seriöst företag och har därför gott om reservdelar och tillbehör till deras produkter.

Var hittar jag Neptun badkar billigt?

Om du letar efter Neptun badkar billigt så får du antingen hålla utkik under badkarsrea eller besöka affärer som säljer Neptun badkar under listpris. Du kan titta direkt på nätet i affärer så som Sigro Internet, Fyndmax och Badshop.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.