Sponsrade annonser

Massagebadkar test

Det är stor skillnad mellan olika massagebadkar och det kan vara svårt att veta på förhand vad som passar en själv bäst. Att bestämma vilken form och storlek man ska ha ett massagebadkar är ganska enkelt. Det första man bör göra är att besöka en VVS-butik eller bygghandel som säljer massagebadkar och provsitta ett par badkar. En del butiker har till och med massagebadkar som du kan provbada i butiken. När du har hittat ett antal massagebadkar som du tycker om gäller det att mäta upp hur pass mycket utrymme du har i ditt eget hem, men också att läsa på om funktioner och tester.

Sponsrade annonser
Norden massagebadkar från Westerbergs

Norden massagebadkar från Westerbergs

Du kan leta tester av bubbelbadkar hos Råd & Rön, Smartsons, Vi i villa och många fler. Om du redan har en modell du är intresserad av kan du naturligtvis googla vad användare har att säga om den modellen. Det finns även forum som http://www.whatsthebest-hottub.com där användare får skriva egna omdömen om massagebadkar de har testat eller köpt.

När du köper ett nytt massagebadkar så gäller det som med så mycket annat att du planerar i förväg. Hur mycket plats i badrummet har du? Hur många ska använda bubbelbadkaret samtidigt? Behöver du anlita hantverkare? Vad är din budget? Ska du bygga in karet? Vilka funktioner behöver du? Och m.m.

Sponsrade annonser

Det finns mängder av funktioner du kan få i ett massagebadkar. För det första finns olika typer av massage så som bottenmassage, vattenmassage, luftmassage, ryggmassage, fotmassage. Det finns även fler praktiska funktioner så som nackkudde, självrengöring, överfyllnadsskydd, handdusch, separat kran för kall -och varmvatten o.s.v. Tänk igenom vilken massagetyp som du föredrar (vissa badkar har både luft -och vattenmassage) samt hur många funktioner du verkligen behöver. Ju mer du planerar desto bättre brukar köpet bli.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.