Sponsrade annonser

Måla om badrum


Ett enkelt sätt att fräscha upp badrummet på är att måla om det. Lite målarfärg och arbeta kan ge ditt badrum ett enormt lyft. Som alltid innan du renoverar i våtrum så finns det en hel del du bör tänka på innan du sätter igång.

Sponsrade annonser

1.Välj en lämplig färg för ditt våtutrymme: Det finns olika typer av färg för badrummet. En del tål bara en liten mängd vatten , andra är konstruerade för att tåla mer. Beckers har till exempel två olika beteckningar på deras färg för våtutrymmen. VA och VT.

2. Bearbeta ytan innan du målar: Som alltid innan du målar så bör du tvätta av ytan och se till så att den inte är fuktskadad. Olika regler gäller för olika typer av material och olika färger så var uppmärksam. I vissa fall kan du även behöva spackla ojämnheter på väggen och skruva in skruvhuvuden som sticker ut.

Sponsrade annonser

3. Grundfärg:Måla på med grundfärg om det behövs. Den ska naturligtvis också vara anpassad för våtutrymmen.

Måla tak i badrum

Tillvägagångsättet för att måla tak i badrum är ganska likt sättet du målar väggar på. Även här krävs samma förberedelser. Tänk på att köpa verktyg som gör takmålningen mer bekväm. Som exempel kan nämnas rollerförlängning som gör det väldigt mycket mer bekvämt att måla taket i ditt badrum.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.