Sponsrade annonser

Lyxigt badrum

Längtar du efter ett lyxigt badrum? Är du trött på ditt gamla slitna badrum och du känner att du förtjänar en äkta spaupplevelse i dit eget hem? Vill du förvandla din stund i badrummet från ångest till njutning? Oavsett anledning så kan ett lyxigt badrum förgylla din tillvaro.

Sponsrade annonser
Badrumsmöbler från Svedbergs

Badrumsmöbler från Svedbergs

 

 

Vad är ett lyxigt badrum? För de flesta personer är ett lyxigt badrum motsatsen till toaletterna i de kommunala grundskolorna. Det vill säga istället för plastmattor i någon obskyr färg så ska det vara lyxigt klinker. Rör ska helst inte synas och det ska finnas stora speglar som reflekterar det som de flesta människor uppskattar mest nämligen deras eget anlete.

Något som skapar merparten av det lyxiga intrycket i badrummet är badrumsinredning. För att skapa en lyxig känsla så gäller det att du väljer med omsorg. Det som skapar mest stämning i badrummet är dock förmodligen belysningen. Det finns många sätt att skapa en otroligt vacker belysning i ditt badrum. Du kan ha allt från ”spottar” till LED-lister. Med LED-lister kan du gömma undan belysningen bakom hörn och lysa upp valda delar av badrummet. Vidare kan du montera belysning under glashyllor så att de lyses upp underifrån och bildar ett oerhört vacker intryck.

Sponsrade annonser

Innan du skapar ditt lyxiga badrum är det viktigt att du hämtar in inspiration. Du kan hitta badrumsinspiration i allt från olika webbplatser till magasin. Ett bra sätt förutom att hitta inspiration till badrummet på förutom nätet är att besöka olika byggvaruhus.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.