Sponsrade annonser

Litet handfat

Om du har ett kompakt och litet badrum så kan du behöva spara in utrymme där det går. En detalj i badrumsinredning som ofta är överdimensionerad är handfatet. I ett badrum eller en toalett används handfatet nästan enbart till att tvätta händerna i och således behöver den inte ta mycket utrymme.

Sponsrade annonser
Små blandare

Små blandare – Gustavsberg 1850 Logic möbelpaket

Som tur är finns det flera riktigt små och praktiska handfat på marknaden. Nackdelarna är få med små handfat även om ett litet tvättställ kan innebära att du inte har plats för en stor tvålpump. Det är inte heller alla blandare som lämpar sig för små handfat, men det finns flera snygga och kompakta alternativ på bra blandare.

Design

Det finns små tvättställ i en rad olika designutföranden. Mest utrymmesbessparande är små rektangulära handfat med blandare monterad på sidan. Det finns även små tvättställ som är avsedda för att placeras i hörnet i badrummet vilket också sparar mycket utrymme. Du har även tillgång till fler designmöjligheter när det kommer till små handfat så som små runda tvättställ, vilket kan vara ett riktigt snyggt alternativ.

Sponsrade annonser

De mest praktiska lösningarna är små handfat med skåp undertill. Även små badrum behöver förvaringslösningar och det ger dig även möjligheten att välja en unik spegel då du inte behöver ett spegelskåp.

Priser på små handfat?

Ett litet handfat har faktiskt en ganska liten prislapp. Du hittar många alternativ mellan 800-1500 kronor och flera av dem är riktigt snygga.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.