Sponsrade annonser

Litet badrum

Att renovera och inreda ett litet badrum ställer extra höga krav på din planering. Du måste gå igenom din planlösning med millimeterprecision för att få plats med allt, men den positiva nyheten är att det finns bra möjligheter för att göra ett litet badrum funktionellt och snyggt.

Sponsrade annonser
Litet badrum från Svedbergs

Litet badrum från Svedbergs

Idag finns det många kompakta badrumsmöbler och badrumsinredning som kan ge dig maximalt med förvaringsmöjligheter och samtidigt en del yta att gå på. Om du väljer handfat så ä kan t.ex. en rektangulär form som inte är särskilt djup vara ett bra val. Svedbergs har en serie med handfat som heter Easy vilka har ett djup på mellan 20-30cm.

Om du planerar att ha en dusch i ett litet badrum så bör du fundera över alternativ som duschvägg och duschhörnor. Du kan idag köpa duschhörnor med måtten 70×70 centimeter så särskilt mycket plats måste de inte ta. Tänk dock på att köpa en blandare som är ”platt” så att duschväggarna går att fälla in så mycket som möjligt.

Sponsrade annonser

Kan man ha tvättmaskin i ett litet badrum?

Det går att hitta små och smidiga tvättmaskiner som får plats i mycket små badrum. Du kan få båden en frontmatad tvättmaskin och en toppmatad med små mått. Ett exempel på en frontmatad tvättmaskin för ett litet badrum är Whirlpool AWG 870 som är blott 39 centimeter djup. Ett annat alternativ är Cylinda Lilltvätten med måtten 69x40x62. Fördelen med toppmatade maskiner är att du inte behöver plats för svängrum av luckan när du lastar in och ut kläderna.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.