Sponsrade annonser

Litet badkar

Med ett litet badkar menas de som är kortare än 150cm. Letar du efter ett litet badkar så finns det flera saker att tänka på. Du kanske vill ha ett litet badkar på stödfötter? Eller ett litet badkar med lejontassar? DU kanske både vill ha ett litet badkar i ditt badrum samt en duschhörna?

Sponsrade annonser

Oavsett hur och varför du vill ha ett litet badkar så finns det saker att tänka på. Ett litet badkar har ofta flera fördelar och det kan också höja värdet på din bostad då många personer ofta uppskattar badkar. Det är dock inte säkert att ett litet badkar höjer värdet på ditt hus, men i lägenheter brukar de vara uppskattade eftersom varmvattnet vanligtvis ingår i hyran/avgiften. Det viktigaste är dock att slutresultatet ser snyggt ut och är professionellt utfört.

När du ska köpa ett litet badkar så det viktigt att ha i åtanke att det finns många trender när det kommer till badrumsinredning. En trend som har stått sig ganska länge nu är badkar med lejontassar. Du kan också köpa ett litet badkar med lejontassar med utbudet är ganska smalt. När du söker efter ett litet badkar till badrum med begränsat utrymme så är måtten och kanske priset det du främst tittar på.

Sponsrade annonser

Att få tag i ett litet badkar är inte särskilt svårt. Vänder du dig till Bauhaus eller K-rauta så kanske de inte har så många alternativ att välja mellan, men tänk på att de ofta har beställningsvaror som inte syns i butiken.

Det finns minibadkar som är tillverkade av olika material. Du kan få ett litet badkar i glasfiber, trä, gjutjärn, sanitetsakryl eller porslin och alla material har olika fördelar. Ett litet badkar i gjutjärn tar till exempel längre tid på sig att bli varm, men håller temperaturen bättre. Sanitetsakryl eller porslin kan få lättare skador än badkar gjort av gjutjärn, men det finns bra metoder för att laga dem.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.