Sponsrade annonser

Kommoder badrum

Med en kommod avses i modernt tal oftast ett tvättställ med nedsänkt handfat eller en lavoar. När man pratar om kommoder i andra sammanhang kan det även röra sig om byråer eller gammeldags pottskåp.
Vit kommod ur serien sekel - Tillverkare DuoBad

Sponsrade annonser

Som alltid när det kommer till inredning så går kommodernas design i trender. Hur vi använder badrummet speglas även in i hur kommoderna designas. Förr i tiden var det mer vanligt att handfaten användes för mer pratiska göromål så som att tvätta kläder i eller fylla på hinkar med vatten. Då behövdes en ganska smal och djup design.

Hos moderna kommoder kan man iaktta att de har blivit mer grunda och bredare. Att kommoderna har ett mindre djup sparar både utrymme och är ett resultat av att vi mest använder handfaten när vi tvättar händer och ansiktet. En kommod kan även ha fler än ett handfat vilket kanske tyder på att våra badrumsvanor i familjen har blivit mindre privata och att fler personer gärna använder badrummet samtidigt.

Sponsrade annonser

Moderna kommoder har ofta endast två och ibland fyra utdragbara lådor. Detta kan innebära att det krävs förvaringslösningar inuti lådorna. Många tillverkare av kommoder för badrum levererar även kommoder med fack i lådorna och en del av dem ger dig möjlighet att själv anpassa storleken på facken genom att flytta avdelarna i lådorna.

Vit kommod ur serien sekel - Tillverkare DuoBad

Vit kommod ur serien sekel – Tillverkare DuoBad

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.