Sponsrade annonser

Kakeldekor badrum

Kakeldekor är det perfekta alternativet för dig som vill förändra ditt badrum utan att behöva lägga nytt kakel. Kakeldekor använder olika metoder för att fästas på kaklet allt från statiskt elektricitet till olika former av klister. Kakeldekor är oftast ett mycket billigt sätt att sätta personlig prägel i badrummet.

Sponsrade annonser

Fördelar med kakeldekor

Möjligheterna med kakeldekor i badrummet är många. Ett populärt sätt att använda kakeldekor är genom att köpa dekor som är lika stora som dina nuvarande kakelplattor för att på så sätt omvandla vitt kakel till svart med ett litet ingrepp. Kakeldekor finns det i enormt många olika designutföranden och du har betydligt fler möjligheter till variation.

Design

Kakeldekor till badrummet finns i en uppsjö av färger och storlekar. Du kan få kakeldekor som liknar plattor i varje tänkbar färg, men det finns även kakeldekor som går en helt annan designinriktning. Några exempel på olika typer av kakeldekor.

Sponsrade annonser

Mosaik: Alltid velat ha mosaik i badrummet eller du kanske vill ändra färg på din nuvarande mosaik? Köp helt enkelt kakeldekor i mosaikutförande.

Blommor: Blommor är ett populärt motiv på kakeldekor.

Djur: Du kan få alla möjligt tänkbara djur på ditt kakeldekor. Allt från fjärilar till dalahästar.

Citat: Kakeldekor med tänkvärda eller roliga citat kan göra köket till en trevlig arbetsplats.

Mönster: Du kan piffa upp ditt kakel med kakeldekor som har olika mönster. Ger mycket ovanligt kakel.

Konst/motiv: Kända tavlor och snygga motiv kan byggas upp en eller flera kakelplattor med hjälp av kakeldekor. Du kan t.ex. få en karibisk strand i duschutrymmet eller varför inte ett världskänt konstverk?

Återförsäljare av kakeldekor

Det finns mängder av butiker som säljer kakeldekor här nedanför finns en kort lista. Kakeldekor är billigt. Priserna börjar på några tior och fortsätter till några hundra kronor. Kakeldekor säljs vanligtvis ark om 6,12, 24 stycken, men kan även säljas styckvis eller i andra mängder.
paxlux.se
drytrend.com
inreda.com
lagerhaus.se
happystore.se
vinylahem.se
unikdekor.se

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.