Sponsrade annonser

Varför välja badrumsförvaring på hjul?

Räcker inte badrummet till längre? Har du fått tillskott i familjen, flyttat in tillsammans med någon eller dina barn kanske har blivit tonåringar ch börjat köpa hårvårdsprodukter i mängder? Det finns många anledningar till att skapa mer förvaringsutrymme i badrummet och hos allt för många räcker inte förvaringen till.

Sponsrade annonser

 

När du köper en lägenhet eller ett hus så är du kan det ofta vara svårt att expandera förvaringsutrymmet du har i badrummet. Om du vill ha mer förvaringsutrymme så måste du ofta köpa dyr badrumsinredning och kanske byta ut både tvättställ, väggskåp och speglar för att åstadkomma lite mer förvaringsutrymme.

En praktisk och billig lösning

Badrumsförvaring på hjul är en väldigt enkel och praktisk lösning som över en natt kan lösa dina förvaringsproblem. Förvaring på hjul i badrummet är även underlättar även när det kommer till städning. Du tar helt sonika ut badrumsförvaring ut ur badrummet när du vill rengöra golvet. Badrumsförvaring på hjul är ofta billigt i inköp, bidrar till ett mer städat och fräschare badrum och och kräver ingen avancerad montering. Behöver du fler anledningar till att investera i förvaring på hjul till ditt badrum?

Sponsrade annonser

Badrumsförvaring på hjul är ofta billigt i inköp, bidrar till ett mer städat och fräschare badrum och och kräver ingen avancerad montering. Behöver du fler anledningar till att investera i förvaring på hjul till ditt badrum?

Var kan jag köpa extraförvaring på hjul till badrummet?

Badrumsförvaring på hjul är inte särskilt svårt att hitta, det betyder dock inte att de finns i alla butiker. Börja med att leta på Ikea och Jysk och du är ute efter billiga alternativ. I skrivande stund finns det också badrumsförvaring på hjul att hitta (med lite trendigare design) hos både Åhlens och Granit. Leta gärna efter badrumsförvaring på hjul i webbshoppar på nätet, men var noga med att kolla upp måtten på produkten så att du är säker på att det passar in i badrummet där du har tänkt dig

Att tänka på!

Se till så att badrumsförvaringslösningen verkligen tål vatten. Förvaring på hjul utav plast är ett tämligen säkert kort om du känner dig osäker. Det kan också vara klokt att hitta badrumsförvaring med lådor eller annan insynskyddad lösning om du känner att du vill lägga mer privata artiklar där.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.