Sponsrade annonser

Inkaklat badkar

Ett inkaklat badkar är ofta ett inbyggnadsbadkar med en eller flera kaklade sidor. Fördelen med ett inkaklat badkar är att det smälter in i badrummets design, men det kan även uppstå komplikationer om till exempel golvbrunnen är felplacerad.

Sponsrade annonser

Förutom den rent estetiska fördelen med ett inkaklat badkar så finns det vissa nackdelar. Det är till exempel svårt att rengöra under badkaret och att byta badkar kan vara komplicerat. Med ett inkaklat badkar kan du dock skapa oerhört fina lösningar där du till exempel har en kaklad trappa som leder till badkaret.

Rätt utfört ger ett inkaklat badkar ett exklusivt utseende som tillför stil och enhetlighet till badkaret. Inbyggnadsbadkar är också ofta ganska billiga i inköp så kan du göra arbetet själv kan du få ett snyggt badrum till en låg kostnad.

Sponsrade annonser

Badrumsinspiration

För att få till en snygg lösning i ditt badrum med ett inkaklat badrum är det viktigt att du hittar mycket inspiration om badrum som möjligt. Du kan hitta inspiration i olika heminredningsmagasin så som.

  • Residence
  • Bad kök guiden
  • Vårt nya Bad & Spa
  • Allt om Kök & Bad

För mer badrumsinspiraton kan du besöka sidan hemnet. Där kan hittar du en inspirationsflik med bilder på riktiga badrum i svenska hem.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.