Sponsrade annonser

Hörnhylla badrum

Man kan aldrig ha för mycket förvaring i ett badrum och en hörnhylla är ett utmärkt sätt att utnyttja ett oanvänt hörn.

Sponsrade annonser
Molger Hylla från Ikea

Molger Hylla från Ikea

Att skapa fler förvaringsmöjligheter i ett badrum kan vara knepigt. De vanligaste formerna av förvaring är ett underskåp under tvättstället, sidoskåp eller ett spegelskåp med förvaring. Ibland är dock de mest enkla lösningarna de bästa och en hörnhylla till ditt badrum kräver en lite arbetsinsats samtidigt som det ger mycket förvaring.

Små hörnhyllor i duschutrymmet är relativt vanliga och hjälper till att hålla koll på den enorma mängd schampoflaskor, balsam, tvättsvampar, rakhyvlar och annat som lätt ockuperar ett badrum. Dessa hyllor är oftast ganska små och för mer förvaring kanske du behöver stora hörnhyllor som står på golvet.

Sponsrade annonser

Det finns olika material att välja på när du väljer hörnhylla till badrummet. Populära är hyllor av trä som ger en varm och familjär känsla, men det finns även hyllor till badrummet av t.ex. rostfritt stål för lite ett annorlunda badrum.

Var kan jag köpa hörnhylla till badrum?

Hörnhyllor till badrummet kan du hitta i en mängd olika butiker bland annat Ikea och Ellos. Priserna varierar en hel del efter storleken och materialet. Små hörnhyllor i plast till duschen kan du hitta för under hundralappen, men mer rejäla hyllor av trä kostar desto mer. Ikea har en serie hyllor till badrummet av trä för under 500 kronor som heter MOLGER.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.