Sponsrade annonser

Hörnbadkar utan bubbel

Om du letar efter hörnbadkar så upptäcker du snabbt att de flesta hörnbadkar även är bubbelbadkar. Det är dock inte alla som uppskattar massagbadkar och vill ha ett hörnbadkar utan bubbel istället. Det kan finnas flera olika anledningar till att inte uppskatta bubbelbadkar. Du kanske inte tycker om luft eller vattenmassage. Du kanske vill bygga in ditt hörnbadkar och inte vill ha de extra komplikationer som bubbelbadkar medför. Massagebadkar kan också bli estetiskt opassande i vissa badrum och du kanske vill satsa på hållbarhet och inte satsa på elektronik som har ett bäst före datum.

Sponsrade annonser

Hörnbadkar utan bubbel kan vara ganska billiga att köpa, men om du vill ha en sargmonterad blandare så kan priset enkelt sticka iväg. Det billigaste alternativet är att köpa ett hörnbadkar utan bubbel och ha en väggmonterad blandare.

Var kan jag köpa billiga hörbadkar utan bubbel?

Hörnbadkar utan Bubbel ska du kunna hitta i större varuhus som säljer badrumsinredning. Exempel på butiker där du kan hitta hörnbadkar utan bubbel är bland annat Bauhaus, K-rauta och Hornbach.

Sponsrade annonser

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.