Sponsrade annonser

Högskåp badrum


Högskåp är en naturlig del utav många badrum. Högskåp för badrum är oftast ganska smala men höga och placeras till vänster eller höger om handfatet.

Sponsrade annonser
<

Det har funnits några starka trender inom badrumsvärlden på sista tiden. Idag är efterfrågan på bland annat svarta högskåp till badrum stor eftersom svart är en populär badrumsfärg. Trender skiftar dock när det kommer till badrum och att välja ett vitt högskåp är förmodligen mer hållbart i längden. Som alltid gäller dock att slutresultatet ska bli snyggt vilket rent estetiskt borgar för den längsta livslängden på ditt badrum.

En annan variant av högskåp för badrum som är populära är de i ek. Att ha badrumsmöbler utav ek ger en frisk och naturlig känsla i ditt badrum och det är inte alla som gillar till exempel sterilt vitt och det mörka svarta.

Sponsrade annonser

Ska du renovera ett badrum så kan du tänka på vad som fungerar bäst i längden eller vad som är snyggast. Det finns också möjlighet att köpa spännande högskåp till ditt badrum i metall eller med spegelfront.

Att tänka på vid köp av högskåp

Högskåp är både en trevlig och bra investering eftersom det utökar funktionaliteten och förvaringsmöjligheterna till ditt badrum. Tänk på att köpa ett högskåp för ditt badrum med flyttbara hyllor så att du kan arrangera innehållet efter dina önskemål. Du kanske vill en hylla med mycket förvaringsplats till handdukar och en med lite plats till parfymflaskor? Vissa högskåp till badrum harhyllor av glas. Gashyllor är snyggt men tänk på att smutsen syns bättre på dem och de kräver oftare rengöring.

Tillverkare av högskåp

Högskåp till badrum kan du köpa i alla större och välsorterade bygghandlar. Populära tillverkare av högskåp för badrum är bland annat Hafa, Svedbergs och Ikea.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.