Sponsrade annonser

Hitta våtrumsmattor till rätt pris

Våtrumsmattorna har anpassats till vår tid och går nu att få i snygga mönster och färger. Att hitta våtrumsmattor som passar ens personliga stil till rätt pris är inte alltid det enklaste.

Sponsrade annonser

 

Squalon_onyx från Forbo Flooring

Aqualon_onyx från Forbo Flooring

När du tittar på priset på våtrumsmattor är det värt att ta i beaktande att inköpspriset per kvadratmeter oftast inte är billigare än den enklaste formen av badrumsklinker. Våtrumsmattor går dock snabbare att lägga än klinker och om du anlitar en hantverkare är varje besparad arbetstimme värt flera hundralappar som du kan lägga på annat. Våtrumsmattor kan bli speciellt kostnadseffektivt om du lägger golv i många badrum samtidigt, vilket kan vara något att ha i åtanke för dem som äger större hus och lokaler.

De priserna fackmän tar för att lägga våtrumsmatta i badrummet varierar på ytan och hur mycket arbete de måste genomföra. Med både jobb och material kan det kosta mellan 500-900 kronor per kvadratmeter. Om du vill ha fallspackling, finspackling och har ett badrum med liten yta kan priset snabbt sticka iväg uppåt, men om du inte önskar spacklingsarbete och har en ganska stor badrumsyta kan du hamna runt 500 eller kanske till och med billigare. Priserna varierar mycket från olika hantverkare och även vilken stad du bor i så det gäller att vara flitig och fråga runt.

Sponsrade annonser

Läs mer om

Måla våtrumsmatta

Våtrumsmattor inspiration

 

 

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.