Sponsrade annonser

Helo bastuaggregat

Helo är enligt dem själva världens största bastuföretag och härstammar naturligtvis från Finland. Helo byggde det första elektriska bastuaggregatet så tidigt som 1949 och sedan dess har de utvecklat nya bastuaggregat. Helo växte stort som företag när de förvärvade världens största tillverkare av basturum med det ofrivilligt roliga namnet Knüllwald Sauna GmbH.

Sponsrade annonser

Helo har ett brett produktutbud och tillverkar allt från bastuinredning så som bastudörrar, lavar och kompletta bastustugor till bastuaggregat samt bastutillbehör. Hos Helo har därför ett komplett produktutbud för dig som ska bygga bastu.

Vad kostar ett Helo bastuaggregat?

Helo tillverkar bastuaggregat i alla tänkbara prisklasser. Du kan få ett Helo bastuaggregat från 3000 kronor upp till över 30 000 kronor beroende på modell. Du kan dock få både elektriska och vedeldade bastuaggregat från Helo för under tiotusen kronor.

Sponsrade annonser

Vill du köpa ett billigt Helo bastuaggregat så kan du försöka hitta ett begagnat. Bastuaggregat är vanligtvis något som håller länge och om du har tur hittar du ett billigt till välfungerande pris.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.