Sponsrade annonser

Handfat i glas

Ett tvättställ eller handfat i glas kan ge en väldigt exklusiv känsla till ditt badrum. Ett handfat i glas placeras ofta ovanpå en pelare eller en platt yta som t.ex. ovanpå ett underskåp till tvättställ.

Sponsrade annonser

Handfat i glas är fortfarande ganska unika produkter på den svenska marknaden och priserna är ganska höga. Ett tvättställ i glas kan kosta allt från strax över tusen kronor upp till långt över tiotusen. Om du letar efter ett svenskt alternativ så kan du kika efter handfat i glas tillverkade av Kosta Boda.

Designtips

Det finns väldigt många olika variationer när det kommer till handfat och tvättställ av glas. De flesta är handfat är formade som skålar, men det finns även mer kreativa variationer så som t.ex. tvättställ som liknar löv. Du kan själv välja om du vill ha genomskinligt glas eller välja färgat glas. Det finns fantastiska handfat i glas som är målade så att de i det närmaste liknar konstverk.

Sponsrade annonser

Ett tips om du väljer ett genomskinligt tvättställ (det kan t.ex. röra sig om frostat glas eller färgat , men ändå transparent glas ) är att experimentera med belysning. Monterar du en LED-list under handfatet så att det lyser upp underifrån kan det bildas fantastiska reflektioner i handfatet. När det är mörkt i badrummet kan du med väl avväg och placerad belysning omvandla ditt handfat i glas till exotisk lampa.

Om du har en klar bild över hur du vill att ditt handfat i glas ska se ut så kan du vända dig till ett glasmästeri och fråga om de kan bistå dig med hjälp.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.