Sponsrade annonser

Handdukstork vattenburen

Med en vattenburen handdukstork kan du koppla in dig på ditt befintliga värmesystem. Med en vattenburen handdukstork kan får du alltid tillgång till varma handdukar och dessutom torkar de mycket snabbare.

Sponsrade annonser

Flera fördelar med en vattenburen handdukstork

En vattenburen handdukstork är ett ganska billigt sätt att få lite mer lyx i vardagen. Speciellt kvinnor gillar att svepa in sig i varma handdukar så är du man och singel så ger en vattenburen handdukstork flera fördelar och du kommer upptcäka att en nytvättad och varm handduk efter duschen kan ge dig en framtida partner.

En vattenburen handdukstork är på flera sätt ett bättre köp än en elburen handdukstor. Elen är i dagsläget ganska dyr och därför är en elburen handdukstork något man direkt stänger av ifall ekonomin skulle bli dålig. Eftersom många inte har den elburna handdukstorken på dygnet runt, försvinner en del av charmen om du måste sätta igång handukstorken innan du går och badar/duschar. Med en vattenburen handdukstork undviker du det problemet eftersom din handukstork fungerar som ett element. Du kopplar in den vattenburna handdukstorken in på ditt värmesystem och har således både ett element i badrummet och en praktisk handdukstork. En vatten buren handdukstork är därför något som direkt borde installeras utifall du renoverar om ditt badrum eller bygger nytt.

Sponsrade annonser

Att din vattenburna handdukstork fungerar som et element och värmer ditt badrum är naturligtvis också skönt, men faktum är att den gör mer än så. En vattenburen handdukstor skapar bättre ventilation i ditt badrum och minskar risken för mögel -och fuktskador.

Under sommaren är dock den vattenburna handdukstorken avstäng om resten av husvärmen är det. Det finns dock vattenburna handukstorkar med elpatroner. Under somartid kan då låta handukstorken värmas med hjälp utav elen istället. En Vattenburend handukstork med elpatron kan vara det ultimata valet för den som verkligen njuter utav varma handdukar året om.

Vattenburna handukstorkar –Design

Handukstorkar finns med en rad olika desginer. Du kan få kromade, svarta eller vita handukstorkar. En väldesignad handukstork höjer stämningen i ditt badrum och ger det en mer lyxig och välkomnande känsla. På senare tid har också handdusktorkarna blivit mycket mer effektiva och energibesparande, bland annat med hjälp utav material som håller värmen längre.

Tillverkare av vattenburna handdukstorkar

Här följer en lista på företag som tillverkar vattenburna handdukstorkar. Besök gärna deras hemsidor för inspiration och för att bilda dig en uppfattning om produktsortimentet.
Hafa
Svedbergs
Inr
Noro
Lengenfeld
Pax

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.