Med en vattenburen handdukstork kan du koppla in dig på ditt befintliga värmesystem. Med en vattenburen handdukstork kan får du alltid  tillgång till varma handdukar och dessutom torkar de mycket snabbare.

Flera fördelar med en vattenburen handdukstork

En vattenburen handdukstork är ett ganska billigt sätt att få lite mer lyx i vardagen. Många uppskattar känslan av att svepa in sig i varma handdukar.

En vattenburen handdukstork är på flera sätt ett bättre köp än en elburen handdukstork. Elen är i dagsläget ganska dyr och därför är en elburen handdukstork något man ofta sparar in på när ekonomin blir sämre. Eftersom många inte har den elburna handdukstorken på dygnet runt försvinner en del av charmen om du måste sätta igång handukstorken innan du går och badar/duschar. Med en vattenburen handdukstork undviker du det problemet eftersom din handukstork fungerar som ett element. Du kopplar in den vattenburna handdukstorken på ditt värmesystem och då har du både ett element i badrummet och en praktisk handdukstork. En vatten buren handdukstork är därför något som direkt borde installeras utifall du renoverar om ditt badrum eller bygger nytt.

Att din vattenburna handdukstork fungerar som et element och värmer ditt badrum är naturligtvis också skönt, men faktum är att den gör mer än så. En vattenburen handdukstor skapar bättre ventilation i ditt badrum och minskar risken för mögel -och fuktskador. 

Under sommaren är dock den vattenburna handdukstorken avstäng om resten av husvärmen är det. Det finns dock vattenburna handukstorkar med elpatroner. Under somartid kan då låta handukstorken värmas med hjälp utav elen istället. En vattenburen handukstork med elpatron kan vara det ultimata valet för den som verkligen nuppskattar att ha varma handdukar året om. 

Vattenburna handukstorkar –Design

Handukstorkar finns med en rad olika desginer. Du kan få kromade, svarta eller vita handukstorkar. En väldesignad handukstork höjer stämningen i ditt badrum och ger det en mer lyxig och välkomnande känsla.  På senare tid har också handdusktorkarna blivit mycket mer effektiva och energibesparande, bland annat med hjälp utav material som håller värmen längre.

Tillverkare av vattenburna handdukstorkar 

Här följer en lista på företag som tillverkar vattenburna handdukstorkar. Besök gärna deras hemsidor för inspiration och för att bilda dig en uppfattning om produktsortimentet. 

Hafa

Svedbergs

Inr

Noro

Lengenfeld

Pax