Sponsrade annonser

Handdukstork elektrisk

Hur skönt är det inte att svepa in sig i en varm handduk efter badet? Med en elektrisk handduskvärmare kan du alltid ha varma handdukar till hands när du som bäst behöver dem. Naturligtvis går det också snabbare att torka både kläder och handdukar på en elektrisk handdukstork. En oftast positiv bieffekt av en eluppvärmd handduk är att det fungerar som ett element som också värmer upp badrummet.

Sponsrade annonser

Elektriska handdukstorkar finns i flera olika prisklasser och i mycket varierande utföranden. Det finns även el –och vattenbruna handdukstorkar. De vanligaste designerna på elektriska handdukstorkar är kromade, vita eller i rostfritt stål.

Det finns även riktigt väldesignade elelektriska handukstorkar som kan höja både stämningen i badrummet och värdet på dit bostad. Vill du ha praktiska handdukstorkar så ska du leta efter svängbara modeller. Som du kan fälla in till väggen när du inte använder. Dessutom maximerar du hängytan med svängbara elektriska handdukstorkar.
Det finns också företag som erbjuder specialdesignade elektriska handdukstorkar som skräddarsys för just ditt badrum.

Sponsrade annonser

Elektrisk handukstork med timer

Ett effektivt sätt att spara el, men samtidigt ge dig tillgång till varma handukar precis när du vill ha det är att köpa en elektrisk handdukstork med timer. Med en timer kan du själv bestämma när handukstorken ska vara av –och påstängd. Det innebär att du kan reglera handdusktorken efter dina och familjens duschvanor eller när elen är som biligast.

För att få en bra inblick i utbudet av elektriska handdukstorkar så kan det vara bra att känna till villka tillverkare av handukstorkare som är populära .Här nedanför finns en lista på tillverkare av elburna handdukstorkar..

Svedbegs
Dryson
Hafa
Inr
Alterna
Pax
Wösab
Westerbergs
Lvi
Line
Veritkal
Zaga

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.