Sponsrade annonser


Sponsrade annonser

Handdukshängare till ditt badrum

Handdukshängare till badrum finns i ett oändligt antal variationer och prisklasser. Att välja rätt i djungeln a handdukstorkar är lättare sagt än gjort. Generella tips är att titta runt mycket eftersom både priser och kvalitet varierar mycket från affärtill affär. När det kommer till handdukshängare så är det inte direkt än produkt där olika tillverkare konkurrerar om att ha den lägsta prissättningen utan affärer brukar ha ganska stora vinstmarginaler på så nischade produkter.

Att tänka på vid köp av handdukshängare

handdukshängare till ditt badrum -TNR-2203 från www.importlagret.com

Handdukshängare -TNR-2203 från www.importlagret.com

De enklaste formerna av handdukshängare är några krokar på badrumsväggen och det är oftast en ganska billig lösning som inte behöver kosta mer än några tiokronor. Är du ute efter en speciell stil på dina krokar för badrummet så kan du få betala över 100 kronor per krok.

Sponsrade annonser

Vissa handdukshängare liknar mer konstverk och smycken än något du kastar en blöt handduk på. Variationen är stor, men det finns vridbara handukshängare eller så kallade handdukssvängel som du kan vika in mot väggen när du inte använder dem. Det är en praktisk och snygg lösning som kan lämpa sig bra i badrum med begränsade utrymmen.

Om du inte föredrar att borra hål i väggen så finns det andra lösningar för att montera upp handdukshängare. Du kan band annat limma upp din handdukshängare i badrummet, men det finns även smartare lösningar bland annat dubbelhäftande tejp och fästmassa.

Handduksställ

Alla vill inte montera upp handdukshängaren på väggen utan vissa föredrar hela handdukställ. Om du placerar ditt handdukställ korrekt så kan du dessutom få handdukarna att torka snabbare än med vanliga handdukshängare.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.