Sponsrade annonser

Halkskydd för Badkar

Det är många som duschar i badkaret eftersom badrum allt som oftast är för små för att få plats med både badkar och duschkabin. En uppenbar nackdel med att duscha i badkaret är att det är riskabelt att stå upp och duscha, därför är det många som sitter ner i badkaret och får en ofullständig duschupplevelse. Du kanske tänker att du aldrig halkar? Men det är lätt hänt att något oförutsett händer och dina reflexer tar vid. När väl olyckan är framme och du tappar balansen så ska du ha klart för dig att människors kroppar inte återfår balansen på halt porslin särskilt lätt och med barummens hårda material och kanter kan det gå riktigt illa. Med ett halkskydd för badkaret kan detta enkelt undvikas. Ett halkskydd för badkaret är därför en billig investering som ger dig bättre fotfäste och en säkrare vardag.

Sponsrade annonser

Halkmattor för badkaret finns i en rad fantasifulla former. Halkskydd för badkar kan vara formade som krabbor, stjärnor, djur eller hederliga mattor. Speciellt barn brukar bli förtjusta i de färgglada halkmattorna i djurform.

Det finns också fler valmöjligheter när det kommer till halkmattor för badkaret. Du kan köpa halkskyddsdekor som är som små mattor i intressanta former som du kan placera på botten av ditt badkar. En annan lösning är att köpa ett medel som gör så att ditt badkar inte längre är halt. Invisible Antislip är en sådan produkt som är som ett osynligt halkskydd för badkaret. Bara applicera på badkarets botten för behandla det så att du inte halkar.

Sponsrade annonser

Vad kostar halkskydd för badkar?

Halkskydd för badkar kostar allt från under hundralappen till ett par hundra kronor för de mer designade alternativen. Bra ställen att börja leta på för billiga halkmattor till badkaret är IKEA, men för lite mer spännande halkskydd kan du kika in hos Lagerhaus.

Halkskydd dusch

Naturligtvis är det möjligt för dig att även använda halkskydden för ditt duschutryme. Ett halkskydd till duschen kan vara ett bra alternativ om din duschkabin har hala ställen. Med tanke på att du kan få halskydd till duschen för endast några tiokronor så år det en billig investering för din egen säkerhet.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.