Sponsrade annonser

Vad är ett badrumspaket?

Ett badrumspaket är till främst för dig som bygger nytt badrum eller för dig som väljer att totalrenovera ditt existerande badrum. Du kan bland annat köpa badrumspaket för badrumsmöbler eller badrumspaket med blandare, tvättställ och toalettstol eller badrumspaket som kombinerar både blandare, tvättställ och renodlade badrumsmöbler.

Sponsrade annonser

Badrumspaket från Gustavsberg är ett populärt val. Artic.2013-350

 

Fördelen med badrumspaket är att du får en serie badrumsmöbler som passar ihop och är från samma tillverkare. Om du köper badrumsmöbler på kampanjpriser från olika butiker kan det vara svårare att få dem att passa ihop, med ett badrumspaket slipper du den problematiken. Genom att köpa ett badrumspaket får du din badrumsinredning billigare än om du hade köpt produkterna var för sig.

Vad brukar ingå i ett badrumspaket?

Det finns inga bestämda riktlinjer för vad som får kallas badrumspaket. En del företag kallar ett paket som inkluderar tvättställsskåp och badrumsskåp för badrumspaket trots att det knappast innehåller allt ett badrum behöver.

Sponsrade annonser

Hur mycket kan man spara på att köpa badrumspaket?

Hur mycket du kan spara på badrumspaket beror naturligtvis kampanjen, men byggvaror har ofta betydligt högre marginaler, än t.ex elektroniska produkter, så att få produkterna till halva priset i ett badrumspaket – jämfört med att köpa dem en och en – är inte ovanligt.

Andra fördelar med badrumspaket

Förutom att du får badrumsinredningen betydligt billigare så blir det badrum även mer enhetligt då produkterna matchar och är anpassade för att fungera väl ihop med varandra. Om man har oturen att inte lyckas hitta badrumspaket till ett attraktivt billigt pris så kan man försöka att bygga ihop ett eget och pruta i butiken på plats. När det kommer till att pruta på varor i Sverige så är det ofta inte lönt att förhandla hårt med en stackars sommarjobbare varken har befogenhet eller erfarenhet att ge rabatter. Det är då bättre att gå till en mindre byggfirma, franschise eller leta upp en gammal räv till försäljare och försöka få mängdrabatt till ditt eget konstruerade badrumspaket.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.