Sponsrade annonser

Glasdörrar badrum

En glasdörr till badrummet kan vara en mycket trevlig detalj och kan ge ett härligt ljusinsläpp. Många badrum saknar fönster eller har väldigt dåligt med ljusinsläpp och en badrumsdörr av glas kan tillföra mer ljus in i ett mörkt badrum. Den andra uppenbara fördelen med en badrumsdörr helt eller delvis i glas är att det är enkelt att se när badrummet används.

Sponsrade annonser
Glasdörrar badrum - Vision_7300 frå Dooria

Glasdörrar badrum – Vision_7300 från Dooria

En badrumsdörr med glas finns att få med glas i flera olika färger. Beroende på hur pass öppna ni är i ert hushåll så kanske en badrumsdörr med frostat glas är att föredra med tanke på insynskyddet. För att

hitta badrumsdörrar i glas får du helt enkelt söka efter innerdörrar i glas då begreppet badrumsdörr inte är lika vanligt.

Sponsrade annonser

Badrumsdörrar med fönster

En badrumsdörr helt i glas är snyggt, men ibland räcker det med ett litet fönster i dörren. En del vill ha en ett runt litet fönster i badrumsdörren eller med andra ord ett ”båtfönster”. Den goda nyheten är att innerdörrar med fönster är brett och kan även vara lämpliga att ha som innerdörrar.

En god nyhet för som är händiga eller dem som vill spara pengar är att det finns dörrfönster som du kan montera i din befintliga badrumsdörr för billig peng. Ett dörrfönster behöver inte kosta mer än några hundralappar, men kan ge din badrumsdörr ett fint lyft.

Det finns även mer unika glasdörrar som på elektriskt sätt kan ge insynsskydd när det önskar. Dessa dörrar är än så länge ganska ovanliga men skvallrar om framtidens möjligheter när det kommer till badrumsdörrar.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.