Sponsrade annonser

Duschvägg med skjutdörr

En duschvägg med skjutdörr är en lite bredare duschvägg som har en smidig och utrymmesbesparande dörr som skjuts in i väggen när den öppnas.

Sponsrade annonser

En duschvägg med skjutdörr är lämpliga i badrum där man kan skilja av en del av badrummet som en duschhörna med hjälp av att montera en duschvägg. Med hjälp av en duschvägg med skjutdörr kan du dela av badrummet eller varför inte tvättstugan efter behov. Varför installera 2,3 eller rentav fyra väggar när det ibland räcker med bara en.

En duschväg med skjutdörr är vanligtvis gjort utav glas med lister av metall omkring. Det finns också duschdörrar som med hjälp av en speciell takmonterad eller väggmonterad mekanism kan skjutas åt sidan. Konceptet med en dörr som skjuts åt sidan fungerar ungefär som med en gardin på en gardinstång.

Sponsrade annonser

Hur mycket kostar duschväggar med skjutdörrar?

Priset varierar mycket på vilket material och vilket märke du köper. En duschvägg med skjutdörr som är gjort av plast är vanligtvis billigare än en gjord utav glas. Du kan hitta duschväggar med skjutdörrar av glas för under 2000 kronor. Vill du hitta riktigt billiga produkter så kan du söka hos olika firmor som sysslar med badrumsimport. Dessa har vanligtvis försäljning på nätet och ofta är det billigare att köpa även duschväggar online. Dessa firmor importerar duschväggarna från kinesiska eller tyska tillverkare. Se därför till att noga kontrollera garantivillkoren innan köp. De företag som erbjuder alltför attraktiva priser har i flera fall visat sig spara in pengar på kundsupporten, reservdelarna och garantivillkoren.

Försök dock om möjligt att granska produkten i en fysisk butik i förväg. Duschväggar utav frostat glas kan till exempel lätt att ha en grönaktig ton om de inte är tillverkade på ett speciellt sätt för att förhindra detta.

Importera?

Ett annat sätt att få billiga duschväggar med skjutdörrar till badrumet är att importera dem själv från Tyskland eller Polen. Sverige har ganska höga byggpriser jämfört med övriga europeiska länder och ska du köpa inredning till ett helt badrum kan det löna sig att ta bilen när till Tyskland. I annat fall så är fraktkostnaden från Tyskland inte skrämmande hög. Bor du i Södra Sverige kan det vara kortare att transportera din duschvägg med skjutdörr från en fabrik från mellersta Sverige som från södra Tyskland.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.